Uitvoerder gww
Eminent
Zaandam, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als uitvoerder ben jij er goed in om met een gedreven team ambiteuze projecten te realiseren. Doordat deze werkgever zich bezighoud met zeer veel verschillende projecten, zowel in diversiteit als grootte, blijft jouw werk afwisselen.

De ene periode draai je een aantal kleine projecten naast elkaar, vervolgens ben je maandenlang bezig met een omvangrijke klus.

Soms houd je je bezig met grondverzet en bouw -en woonrijp maken, soms met saneringen of parkaanleg of juist de grote asfaltwerken.

De andere keer is er een viaduct dat moet worden onderhouden. Als uitvoerder ben jij het aanspreekpunt van de mannen op locatie, daarnaast voer je bouwoverleggen, stem je af met de projectleider en heb je goede contacten met de opdrachtgevers.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel eminentgroep.nl

Functieeisen

Voor onze opdrachtgever is het belangrijk dat jij een passie voor mensen hebt. Jij bent tenslotte degene die ervoor zorgt dat ze net dat stapje harder zetten om op tijd en naar alle tevredenheid het project op te leveren.

Vanwege de toename van werken met innovatieve contactvormen is het een pré dat je als Uitvoerder om kan gaan met de bijbehorende methodiek zoals UAV-GC.

Voor de functie van Uitvoerder gelden de volgende functie eisen

 • Een afgeronde MBO diploma richting civiele techniek
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Passie voor civiele werken
 • Bedrijfsomschrijving

  Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als uitvoerder of wil jij die volgende stap maken in jouw civiele carrière dan zoeken wij jou!Deze Noord-Hollandse aannemer is al ruim 50 jaar in heel Noord-Holland actief.

  Van Amsterdam tot aan Texel gaat dit familiebedrijf geen uitdaging uit de weg. De projecten kunnen all aspecten van grond-, weg- en waterbouw beslaan.

  Zoals bestrating, herinrichting, grondwerk en nieuwe riolering. Ook het plaatsen van keerwanden, het graven van sloten en het bouwen van aanlegsteigers wordt gedaan uitgevoerd.

  Oftewel als je voor deze aannemer aan de slag gaat is het nooit saai of eenzijdig.

  Onder de opdrachtgevers bevinden zich vele overheidsinstanties, bedrijven, sportparken en Woningbouwverenigingen. Binnen het bedrijf is een goede mix van jong en oud.

  Theoretische kennis wordt gecombineerd met degelijke praktijkervaring. Dit samen met passie en vakmanschap zorgt ervoor dat er altijd een maximale prestatie geleverd wordt.

  Theoretische kennis gecombineerd met degelijke praktijk-ervaring zorgt ervoor dat er iedere keer een maximale prestatie wordt geleverd.

  Daarnaast krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt de gelegenheid om vervolgopleidingen te doen om zodoende een hoger niveau te bereiken.

  Duurzaamheid loopt als een rode draad door de bedrijfsvoering. Dit kenmerkt zich o.a. door lange dienstverbanden en de loyaliteit van klanten waar deze opdrachtgever al jarenlang voor klaar staat.

  Ook wordt er geïnvesteerd in innovaties om de uitstoot waar mogelijk te reduceren. Kortom reageer direct als jij graag aan de slag gaat voor een daadkrachtige onderneming en een gedegen kwaliteitsbouwer met een no-nonsense mentaliteit.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt als Uitvoerder het volgende aanbod

 • Een zeer goed salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Pensioenregeling en een auto van de zaak
 • Werken in een gedreven en ambitieus team
 • Uitzicht op vast dienstverband
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier