Cloud Consultant
YaWorks
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
5 dagen geleden
source : Linkedin

Voor ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Cloud Consultant!

Als Cloud Consultant verwezenlijk je de digitale ambities van onze klanten, door een slimme, digitale infrastructuur te ontwerpen en te bouwen.

Je bent de brug tussen de business en de technologie, waarbij je zowel met kennis als intermenselijke vaardigheden onze klanten adviseert bij organisatorische en digitale infrastructuur vraagstukken.

Je kunt goed met mensen omgaan en je beweegt je gemakkelijk binnen verschillende teams, en door je can-do’ instelling kun je voor uitdagingen die je tegenkomt altijd passende oplossingen bedenken en implementeren.

Wat ga je doen?

 • Je begeleidt klanten in het vertalen van hun digitale strategie naar eisen aan de digitale infrastructuur;
 • Je ontwerpt, realiseert en begeleidt de implementatie van cloud oplossingen en infrastructuur bij klanten in Nederland en daarbuiten;
 • Je begeleidt de specificaties voor Request for Proposal (RFP) en helpt in de leverancier selectie;
 • Je voert samen met onze specialisten, leveranciers en medewerkers van de klant grote migraties uit.
 • Wie ben jij?

  Je bent iemand die veel passie heeft voor de techniek en dit ook graag overbrengt op anderen. Je kan goed werken in een team.

  Voor problemen weet jij passende oplossingen te vinden en dit deel je graag met je omgeving. Je bent makkelijk in de omgang en neemt mensen met je mee in wat je doet.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als consultant op het gebied van de integratie van verschillende cloud (SaaS / PaaS) diensten en hebt klanten op zowel technisch gebied als op managementlevel geadviseerd over de keuze voor de juiste cloud technieken;
 • Je hebt met verschillende vendoren gewerkt, bij voorkeur Microsoft (Azure), Amazon (AWS), VMware en / of Google Cloud en hebt 1 of meerdere certificeringen van deze vendoren behaald;
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (bv. Technische Informatica, Technische Bedrijfskunde of System & Network Engineering);
 • Je werkt graag binnen dynamische (klant)omgevingen;
 • Je bent oplossingsgericht en werkt graag samen;
 • Kennis van Docker en / of Kubernetes ter ondersteuning van developers is een pré;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Waarom is het interessant voor jou?

  Bij YaWorks ga je met veel innovatieve technologieën en state-of-the-art oplossingen werken voor interessante klanten. YaWorks investeert veel in jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Er staat een heel team achter je dat je op allerlei manieren ondersteunt. Denk hierbij aan training, soft skills en een persoonlijk ontwikkelplan.

  Ook krijg je een ruim studiebudget en studie-uren.

  Het hele jaar door organiseren wij kennissessies en (social) events, georganiseerd voor en door collega’s en waar jouw input altijd welkom is.

  We hebben een online learning platform met de nieuwste trainingen en natuurlijk is er ruimte om (internationale) tech-events te bezoeken.

  Serious fun , dat is waar werken bij YaWorks om draait.

  Solliciteren op de vacature Cloud Consultant?

  Is jouw interesse in deze functie gewekt en wil je graag eens kennismaken om te zien of er een wederzijdse match is? Solliciteer dan direct via het contactformulier.

  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Ferro via telefoonnummer 020 664 64 51 of stuur een email naar richardferro yaworks.com

  Een technisch assessment is onderdeel van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier