Kerstmedewerker
Rituals Cosmetics
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Zou je graag als bijbaan willen werken in één van onze prachtige Rituals counter in de Bijenkorf Utrecht voor en tijdens de komende periode?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, commercieel gedreven en klantgerichte verkoopmedewerkers om onze klanten een fantastische ervaring te bezorgen tijdens deze magische periode van het jaar.

Wanneer je onze winkel binnen stapt, kom je terecht in een bijzondere wereld. Een wereld vol van dagelijkse routines, omgezet in betekenisvolle momenten.

Een perfecte boodschap tijdens deze Kerstperiode! Als onderdeel van ons team, deel je onze Rituals filosofie, ben je toegankelijk, enthousiast en een echte teamplayer.

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

Rituals biedt jou een afwisselende bijbaan in een team met enthousiaste en gepassioneerde collega’s. Van eind november tot begin januari heb je de mogelijkheid om in onze winkels te werken, waar elke dag verschillend is.

Jouw doel zou zijn om onze klanten geluk te laten vinden in de kleine dingen en hen te helpen bij het vinden van het perfecte geschenk voor hun dierbaren.

Dit doe je door hen te adviseren over de producten en de filosofie van Rituals. Rituals is een snelgroeiend bedrijf en hierdoor zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers.

Dit zou kunnen betekenen dat er voor jou ook mogelijkheden zijn om bij ons te werken op lange termijn.

Ben jij de commerciële en klantgerichte verkoopmedewerker die graag werkt in een dynamische en klantgerichte omgeving? Schrikt de drukste, maar ook magische periode van het jaar, jou zeker niet af?

Beantwoord dan snel deze onderstaande vragen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier