IT Traineeship: Cyber Security
Createment
Amsterdam
5 dagen geleden

De roadmap van jouw carrière

als Trainee Cyber Security

Tijdens de eerste maanden in de schoolbanken’ word jij klaargestoomd voor de eerste werkzaamheden als trainee Cyber Security.

Dat betekent toeterende oren, knarsende hersens en bergen informatie. Moeiteloos en in no-time pik jij alles op. Gewoon omdat je hard werkt, IT en security gaaf vindt en er alles van wilt weten.

En dan ?

Dan ga je in de praktijk aan de slag als Trainee Cyber Security (Digital Trust Officer) bij Transavia en duik je volop in de wereld van bijvoorbeeld informatiebeveiliging, GDPR & Compliancy.

Nog geen idee wat je je hierbij moet voorstellen? Geen probleem, we leggen álles aan je uit!

Hoe werkt het?

Aan de ene kant heb je een senior collega die je begeleidt en graag zijn bergen kennis met je deelt. Aan de andere kant heb je je coach, een (ex-)topsporter, die precies weet wat presteren inhoudt en hoe je het beste uit jezelf haalt.

Samen met jouw mede-trainees vormen zij jouw leeromgeving, waarin jij een jaar lang een intensief traineeship doorloopt en alles over IT en security leert.

Over Transavia

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld.

Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste, daadkrachtige collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk?

Dan is werken bij Transavia iets voor jou!

De IT organisatie van Transavia bestaat uit zo’n 180 collega’s. Jij zorgt samen met hen voor de technologie die Transavia helpt om onze passagiers en collega’s een awesome ervaring te geven, in de reis die ze bij of met ons maken.

Veilig, vernieuwend en vertrouwd. We doen dit door onze mensen en onze teams centraal te stellen, te vertrouwen op vakmanschap en de behoefte om zowel onszelf als onze klanten continue te verrassen door nog beter te willen worden (let’s out do ourselves).

Experimenteren en presteren staan bij ons naast elkaar en daar voel jij je bij op je gemak.

Jij verdient :

 • Een uitdagend werk- en leertraject van 14 maanden waar je zónder IT-ervaring of opleiding mee kan starten.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen en certificaten te behalen.
 • Een mooi soft skill programma waarin jij samen met je coach het beste in jezelf naar boven haalt.
 • Een marktconform salaris dat gedurende het jaar twee keer stijgt. Naarmate jij je ontwikkelt, stijgt je salaris mee.
 • Na het traineeship een baan als Digital Trust Officer bij Transavia, met een salaris van minimaal €2.500 op basis van 40 uur per week.
 • Ervaring in IT is niet nodig, wél breng je mee

  Hbo- of wo-werk- en -denkniveau en de ambitie om het IT-vakgebied in de vingers te krijgen. Maar dat is niet genoeg. Eigenlijk zoeken we gewoon de slimste mensen van Nederland met lef, die deze uitdaging aan durven.

  Die niet alleen denken, maar zeker ook doen.

  De IT-wereld ligt aan jouw voeten

  En die wereld, die ga jij veroveren! Jij bent klaar om werk te maken van deze vacature. Dus klik je nú op de sollicitatiebutton.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier