Helpende Zorg en Welzijn Plus - Flexpool
ViVa! Zorggroep
Velsen-Noord, Noord-Holland
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Bij ViVa! leveren we zeven dagen per week en 24 uur per dag zorg aan onze cliënten. Daarvoor staan onze teams klaar. Jij komt in beeld als er in de vaste teams medewerkers ziek zijn of er vacatureruimte ontstaat.

Wekelijks kijk je in de rooster app welke diensten jij wilt invullen. Hiermee bepaal jij zelf hoeveel, wanneer en waar je werkt! Dit kan zowel op onze woonzorg locaties als in onze wijkteams.

Als Helpende Plus bied je ondersteuning aan onze cliënten, zoals de ADL verzorging, het aantrekken van steunkousen, toedienen van medicatie en bloeddruk- en polsmeten.

Wat heeft ViVa! Zorggroep jou te bieden?

Naast een afwisselende baan die je voor een groot deel zelf kunt bepalen, bieden we jou een goed salaris dat afhankelijk van jouw kwaliteiten kan variëren van € 1.

902,93,- tot € 2.554,98,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur). Daarnaast hebben we een eindejaarsuitkering van 8,3% en in mei vakantiegeld van 8%.

Wij willen de beste zorgaanbieder zijn en daarom is het belangrijk dat jij een top verzorger bent. Wij investeren daarom graag in jouw (bij)scholing en verwachten dat je daar ook voor openstaat.

Verder kan je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden; denk hierbij aan korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.

Wie ben jij?

Je bent een échte aanpakker op wie we kunnen vertrouwen. Je bent in het bezit van een diploma Helpende Plus en hebt kennis en ervaring in de zorg, waardoor je weet dat het werk soms best pittig kan zijn.

Daarbij vind je het leuk om op verschillende locaties en met verschillende teams te werken. Je maakt makkelijk contact met zowel collega’s als cliënten.

Je weet wat de cliënten nodig hebben zodat je samen met het team de beste zorg kunt leveren. Tot slot ben je bereid om te blijven leren want bij ViVa! willen we dat het elke dag beter en leuker is.

Wil je aan de slag bij ViVa! Zorggroep?

Spreekt dit jou aan, maar heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment via 088 995 8660 of stuur een mail naar .

Ben je al overtuigd en wil je liever direct solliciteren? Klik dan rechts op de button 'solliciteren' en upload jouw CV en motivatiebrief.

Vermeld daarbij altijd twee referenties met telefoonnummer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier