Trainees
Greenyard
Ridderkerk, Nederland
1 uur geleden

Job description

Ben je ambitieus en niet bang voor af en toe een confrontatie met jezelf? Sterker nog, je ziet dat als groei? Dan is ons traineeship wellicht iets voor jou.

Op ons hoofdkantoor in Ridderkerk zoeken wij gemotiveerde Trainees. Ben jij onlangs WO of HBO afgestudeerd en wil jij je theoretische kennis in de praktijk brengen in een van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland? Lees dan verder!

Wij zoeken gemotiveerde starters die beide benen stevig op de grond hebben en de lat hoog leggen. Doorzetters met een brede interesse, die uiteindelijk groeien richting een specialistische of leidinggevende rol.

Wat ga je doen?

We leggen de lat hier hoog, want we willen aan onze strategische partner Albert Heijn elke dag de allerbeste kwaliteit producten en diensten leveren.

We werken hard, doen net even dat stapje extra. Altijd kijken hoe iets beter kan, zit in ons DNA. We zijn van oorsprong een familiebedrijf en dat voel je nog steeds, in de echte aandacht voor elkaar en een informele werksfeer.

De kracht van ons bedrijf zit in een diepgewortelde samenwerking : met onze klant, met onze telers en met onze collega’s.

Met onze telers telen we wat we verkopen voor Albert Heijn, in plaats van andersom. Met dit van mond tot grond’-principe werken we duurzaam en innovatief.

Tijdens het traineeprogramma krijg je de kans je zowel vakinhoudelijk verder te verdiepen als je leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen.

Je start als leidinggevende op een operationele afdeling. Je doorloopt operationele, technische en commerciële functies, waardoor je in aanraking komt met alle aspecten van ons werk.

Ook is er in het programma veel aandacht voor bijvoorbeeld duurzaamheid en kwaliteit.

Je werkt vier dagen in een vaste functie of rol en hebt daarnaast een vaste projectdag per week. Je wordt hierbij gecoacht door een lid van het MT, neemt deel aan intervisie en spart met je P&O adviseur.

Door onze intensieve samenwerking met zowel klanten als leveranciers, krijg je een diepgaande kennis van de hele keten. Een unieke kans om de wereld van groenten en fruit tot in detail te leren kennen.

In het eerste jaar doe je veel operationele ervaring op. In het tweede jaar gaan we verdiepen. Daarbij kijken we naar jou als individu en maken we gebruik van assessments en trainingen om jouw ontwikkeling optimaal vorm te geven.

Jouw profiel

 • Een onlangs afgeronde WO of HBO opleiding. Een opleiding aan de Wageningen University & Research of de HAS Hogeschool in Den Bosch zijn een pre.
 • De studierichtingen Bedrijfskunde, Economie en Supply Chain hebben eveneens onze interesse.

 • Internationale interesse, een uitzending naar het buitenland kan onderdeel uitmaken van het traineeship.
 • Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en het vermogen om samen te werken.
 • Je kunt plannen en organiseren, je bent flexibel en onafhankelijk ingesteld.
 • Groot leervermogen.
 • Aanleg voor ondernemen en / of leiding te geven.
 • Gedrevenheid, doorzettingsvermogen, zelfbewustzijn, nuchter en initiatiefrijk.
 • Wij bieden

 • Uitgebreide leer- en ontwikkelmogelijkheden in een informele, open en eerlijke werkomgeving.
 • Uitdagende en gevarieerde werkzaamheden zodat je goed kunt ervaren wat voor werk bij je past.
 • Werken en leren in een gezonde sector met een interessante klant-propositie en producten die goed voor je zijn.
 • Een hecht traineeteam en betrokken en gezellige collega’s.
 • Een jaarcontract, met de intentie om voor onbepaalde tijd een dienstverband met elkaar aan te gaan.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier