Consulente op oproepbasis
Equipe Zorgbedrijven - Velp
Velp, NL
1 dag geleden
source : deBanenSite

Equipe Zorgbedrijven - Velp zoekt een Consulente op oproepbasis te HBO geplaatst op 06-02-2020

Voor onze vestiging in Velp zijn wij op zoek naar een :

Consulente op oproepbasis

Dit ga je doen :

Als consulente ben je werkzaam binnen het merk Velthuis Kliniek binnen onze vestiging in Velp en heb je een zeer afwisselend takenpakket.

Je bereidt de commerciële spreekuren voor, je voert consultgesprekken en je bent samen met je collega-consulenten het vaste aanspreekpunt voor de cliënt voor, tijdens en na de behandeling.

Je doet aanbevelingen om- en werkt mee aan commerciële doelen te behalen en te verbeteren. Ook kunnen licht administratieve taken tot je werkzaamheden behoren.

Wij vragen :

Je bent commercieel ingesteld. Je hebt durf en overtuigingskracht, bent klantgericht, kunt goed communiceren en daarnaast werk je graag samen.

Je hebt een goed inlevingsvermogen en bent deskundig. Wij zijn op zoek naar iemand die op oproepbasis het team kan komen versterken gedurende vakantieperiodes, ziekte en vrije dagen, flexibiliteit is dan ook een must.

Dit bieden wij jou :

Een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit. Een erg prettige werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's.

Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN (schaal 40).

Onze organisatie :

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van hoog gespecialiseerde klinieken in Nederland. Onder Equipe Zorgbedrijven vallen Velthuis kliniek (cosmetische behandelingen), Helder kliniek (proctologie en flebologie), Xpert Clinic (hand-en polszorg), Xpert Orthopedie en EVA kliniek (vaginale aandoeningen).

Alle klinieken hebben een ISO-certificatie en dragen het ZKN-keurmerk.

Inmiddels zijn er meer dan 20 locaties door heel Nederland waar kwalitatief hoogstaande zorg met oog voor de wensen van patiënten wordt geleverd.

Het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere zorgaanbieders, zit onder meer in het feit dat er veel wordt geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek en in het centraal stellen van de kwaliteit in de klinieken.

Equipe wil met al haar Zorgbedrijven aantoonbaar betere zorg leveren en maakt haar behandelingsresultaten volledig transparant en meetbaar (op aandoenings-, instellings- en behandelaarsniveau) voor zowel de patiënten als ook voor huisartsen en zorgverzekeraars.

Interesse in de functie van Consulente op oproepbasis bij Equipe Zorgbedrijven - Velp regio ?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier