Technisch Adviseur, beheer en onderhoud
Arcadis
Amersfoort, Netherlands
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Ben je een ondernemende adviseur op het gebied van gebouwkwaliteit en MJOP’s? Wil je werken aan bijzondere objecten en wil je Assetmanagement serieus op de kaart zetten?

Dan is dit jouw uitdaging en kom meewerken aan de uitbouw van onze adviesgroep.

Als adviseur beheer en onderhoud pak jij zelfstandig de verantwoordelijkheid voor uitdagende vraagstukken en projecten binnen de vastgoedsector.

Denk hierbij aan contractmanagement onderhoud, het opstellen van MJOP’s, het coördineren en bewaken van de kwaliteit van NEN 2767 conditiemetingen etc..

Samen met directe collega’s (senior) adviseurs en technisch specialisten help je vastgoed eigenaren meer waarde te halen uit hun onderhoud, door kostenbewuste analyses, adviezen en door verduurzaming stevig bij hen op de agenda te zetten.

De veelal uitdagende complexe projecten betreft vooral bestaande bouw binnen de Industrie, (semi-)overheid, onderwijsinstellingen en woningcorporaties.

Naast de Nederlandse markt is Arcadis ook betrokken bij projecten in het buitenland. Het delen van kennis en samenwerken met verschillende disciplines zijn essentieel voor de meest optimale en duurzame oplossingen, daar maak jij onderdeel van uit, dus uitdaging verzekerd.

Jouw team is Asset Consultancy en onderdeel van adviesgroep Program Management & Construction Management (PM&CM). Deze valt onder de marktgroep Real Estate Design & Consultancy binnen de divisie gebouwen van Arcadis.

Team Asset Consultancy werkt aan complexe vraagstukken, o.a. op het gebied van bouwgebreken, (brand-)veiligheid en gebouwkwaliteit.

Het team kenmerkt zich door het delen van kennis en onderlinge goede samenwerking. Om groeikansen te benutten wil het Asset Consultancy team uitbreiden.

Het team werkt vanuit de kantoren Amersfoort, Rotterdam, Den Bosch en Maastricht.

Wat vragen wij?

We verwachten dat je je projecten beheerst op de aspecten; verzamelen technische informatie, budget, tijd en kwaliteit waarbij je de klant nadrukkelijk betrekt.

Verder ben jij iemand die tactisch mee kan denken, je bent doortastend en communicatief vaardig en samen met de senior-adviseurs draag je je steentje bij aan het acquireren van nieuwe opdrachten.

 • Je hebt een hbo of universitair werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding Bouwkunde, Installatietechniek, Building Physics and Services of gelijkwaardig;
 • Je hebt minimaal vier jaar werkervaring in de wereld van gebouwkwaliteit, (onderhoud, contractmanagement, conditiemetingen etc.);
 • Je bent bekend met NEN 2767 conditiemetingen. Bekendheid met RVB BOEI en / of ISO 55.000 is een pré.
 • Je hebt ervaring met het werken met onderhoudsprogramma’s zoals O-Prognose;
 • Je bent analytisch sterk en gericht op resultaat;
 • Je hebt een proactieve houding, bent overtuigend en hebt doorzettingsvermogen;
 • Je bent in staat om vanuit een praktische insteek adviesvraagstukken goed gemotiveerd in te vullen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt een commerciële inslag;
 • Je bent schriftelijk en verbaal sterk in zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent bereid te reizen binnen Nederland.
 • Wat bieden wij?

  Onze visie is al snel onze passie geworden : . Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  Dag in dag uit. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team.

  De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

  Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten.

  Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

  Onze mensen krijgen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier