Timmerman hout buitendienst
RAAAK Personeel
Waalwijk, NL
8 dagen geleden

Ervaring met tekeningen lezen en werken met hout? En op zoek naar een baan waarbij je veel op bezoek bent bij klanten? Voor een van onze opdrachtgevers in Waalwijk zijn wij op zoek naar een timmerman hout buitendienst.

Als timmerman buitendienst maak je kisten. Kisten die nodig zijn voor de export, denk hierbij aan verpakkingen voor machine-

of vliegtuigonderdelen. Je werkt vooral op locatie bij bedrijven in Nederland en België. Heel af en toe zijn er ook opdrachten in Duitsland en Engeland.

Het komt voor dat je daar een nacht blijft. Dit gebeurt gemiddeld 4 keer per jaar. Naast het werk op locatie, ben je ook in de werkplaats in Waalwijk.

Je werktijden variëren, maar liggen meestal tussen 07.00 en 16.00 uur. Reis- en overuren worden uitbetaald, dus als je veel op pad bent, verdien je ook veel.

Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je snel doorgroeien in salaris!

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

 • Ervaring met het werken met hout
 • Je leest zelfstandig tekeningen
 • Je hebt een rijbewijs
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier