Medewerker Technisch Beheer Binnendienst
Centerpoint
Den Haag, Zuid-Holland, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

U bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de werkzaamheden en het inplannen van de medewerkers technisch beheer buitendienst.

U stelt offertes op voor de benodigde werkzaamheden. U onderhoudt contacten met bewoners en opdrachtgevers om de werkzaamheden in te plannen.

U verzorgt de financiële afhandeling en zorgt voor de verwerking hiervan. Bij mutaties neemt u eindinspecties op. U vervaardigt rapportages en bespreekt deze met de directie.

Regelmatig bent u buiten om de uit te voeren werkzaamheden te controleren.

Functie-eisen

U heeft minimaal een MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 3 jaar werkervaring. U heeft een sterk ontwikkelde helikopterview en u bent goed in plannen en organiseren.

U bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. U heeft commercieel inzicht en u bent flexibel, representatief en gedreven.

U beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en u bent sociaal vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt u een dynamische functie waarbij u veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Gezien de groei die het bedrijf doormaakt zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Spreekt de functiebeschrijving u aan dankunt u reageren via het sollicitatieformulier op onze website. Voldoet u (nog)niet aan alle genoemde functie-

eisen dan nodigen wij u toch uit om te reagerenomdat de gepubliceerde vacatures slechts een deel zijn van alle actuelevacatures bij Centerpoint.

Tijdens een eerste gesprek zullen wijnader ingaan op uw C.V., uw competenties en persoonlijke eigenschappen. In ditgesprek spelen ook uw persoonlijke wensen en eisen een belangrijke rol.

Wij maken vervolgens een plan om u teintroduceren bij deze of andere opdrachtgevers waarbij uw persoonlijke voorkeurenaltijd leidend zijn.

Centerpoint streeft er naar om iedere procedurebinnen 3 weken geheel af te ronden. Wij zullen nooit zonder uw toestemmingvooraf uw gegevens bekend maken bij één of meerdere van onze opdrachtgevers.

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier