Vacature productiemedewerk(st)er
Rentex
Bolsward, Friesland
3 uur geleden

Organisatie

Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg.

Klantpartnerschap en taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex Floron werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

Ter versterking van onze productie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die houden van aanpakken.

Jouw functie

Als productiemedewerker werk je op verschillende afdelingen. De wasserij heeft meerdere afdelingen : de sorteerafdeling, de inpakafdeling, de afdeling (lease)textiel, de afdeling dienstkleding en de afdeling Klant Eigen waar het persoonsgebonden wasgoed van bewoners van zorginstellingen wordt behandeld.

Wasgoed wordt hier gesorteerd, gewassen en gedroogd en ingepakt. Samen met een superleuk team werk je in een dynamische omgeving vol nieuwe uitdagingen.

Onze werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag waarbij het incidenteel kan voorkomen dat er op zaterdag wordt gewerkt. Onze diensten beginnen vanaf 06.00 tot 24.00 uur.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar mensen die flexibel zijn ingesteld en de handen graag uit de mouwen steken. Daarnaast houden wij van een goede dosis eigen initiatief en doorzettingsvermogen.

Ook wordt verwacht dat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

 • Een echte aanpakker en een teamplayer
 • Gemotiveerd en stressbesteding
 • Flexibel inzetbaar (tussen 06.00-24.00 uur planning in overleg)
 • Fysiek in goede conditie
 • Woonachtig in Bolsward of nabije omgeving
 • Wij bieden

  Rentex biedt een afwisselende baan met genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een leuke fulltime baan met flexibele werktijden tussen 06.

  00-24.00 uur. Wil je liever parttime? Geen probleem! Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris volgens de CAO voor Textielverzorging, een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, interne opleidingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een leuke werksfeer en collega’s.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier