Consultant Omgevingsvergunningen
Hartd.
Roermond, NL
16 uur geleden

Functieomschrijving

Op basis van de genoten opleiding, de reeds opgedane kennis en praktijkervaringen uit het werkveld, wordt je als consultant omgevingsvergunningen ingezet bij het opstellen van omgevingsvergunningaanvragen ingevolge de Wabo in de breedste zin des woords voor complexere inrichtingen, waaronder type C-inrichtingen en RIE-inrichtingen.

Verder maakt advisering op het gebied van vraagstukken met betrekking tot omgevingsrecht deel uit van je werkzaamheden. Centraal staat steeds het realiseren van de wensen van de opdrachtgever binnen de wettelijke kaders.

Je werkt als team samen met je collega’s aan opdrachten en je hebt een hoge mate van zelfstandigheid bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Daarnaast is er de mogelijkheid om je werk met andere (specialistische) vakgebieden uit te breiden. In nauw overleg zal steeds een goede combinatie worden gezocht tussen jouw interesses en onze behoeften.

Functie eisen

 • HBO- of WO- opleiding (bij voorkeur milieugerelateerd);
 • Kennis en ervaring met omgevingsvergunningaanvragen voor complexere inrichtingen is een pré;
 • Hoog kwaliteitsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Flexibel, zelfstandig en teamplayer;
 • Goede analytische en contactuele eigenschappen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Rijbewijs B;
 • Affiniteit om in een klein en enthousiast team te werken.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Onze opdrachtgever heeft een goede nationale marktpositie waarbij volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf initiatieven te ontwikkelen staan in onze inspirerende werkomgeving hoog in het vaandel.

  Samen met jou streven we naar een goede balans tussen privé en werk. Onze opdrachtgever biedt vanzelfsprekend een passende beloning aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier