Procescoördinator
Volker Energy Solutions
Vianen
4 dagen geleden

VACATUREBESCHRIJVING

Fungeer je als spin in het web van processen en systemen? Houd jij onze tenders en / of projecten beheersbaar? Dan ben jij de procescoördinator naar wie wij op zoek zijn!

Jouw baan

Als procescoördinator word jij verantwoordelijk voor een beheerste, effectieve en efficiënte uitvoering van onze aansprekende projecten.

Hierdoor draag jij bij aan de faalkostenreductie, beheersing van de risico’s en planning en tijdige betaling door de klant.

Je gaat onderdeel uitmaken van onze multidisciplinaire teams waarbij jij een coördinerende rol hebt. Denk daarbij aan :

 • Het inrichten, inbedden en het onderhouden van plannen, processen en systemen;
 • Bewaking van tijd, budget, kwaliteit, producten en verificaties;
 • Coördineren van de vakgebieden kwaliteitsborging, planning, documentenmanagement, System Engineering, configuratiemanagement, risicomanagement, raakvlakmanagement en contractmanagement.
 • Het op peil houden en verbeteren van het projectmanagementsysteem (BVS);
 • Proactief signaleren van procesmatige knelpunten en verbeterpunten;
 • Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, staat kennis binnen KWS vice centraal. Dat betekent dat jij samen met jouw collega procescoördinatoren samenwerkt aan de verbetering van onze projectbeheersing door met én van elkaar te leren.

  Jouw vestiging

  Je treedt met deze functie in dienst bij het bedrijfsonderdeel KWS vice, het adviesbureau van KWS. Wij bundelen kennis van tender- en projectmanagement en techniek ten behoeve van innovatie en duurzaamheid.

  Zo vergroten wij, in nauwe samenwerking met de KWS vestigingen, onze slagkracht in de verwerving van middelgrote en grote projecten.

  Zo maken wij het verschil in aanbestedingstrajecten!

  Jouw kwaliteiten

  Van jou vragen we een enthousiaste instelling en de wil en het vermogen om je zelf te blijven ontwikkelen. Zo zouden wij jou graag op termijn zien doorgroeien naar tender- of projectmanager.

  Je houdt het hoofd koel in de dynamiek die projecten met zich meebrengen, je bent een verbindende schakel tussen de vakgebieden en communicatief zeer sterk.

  Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, heb je een passie voor de wegenbouw!

  Daarnaast :

 • HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van Technische Bedrijfskunde;
 • Goed op weg

  Naast een uitdagende functie bieden wij ook :

  Arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra. Daarnaast investeren ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben wij veelzijdige loopbaanmogelijkheden binnen KWS en het VolkerWessels-concern.

  Dit is zeker nog niet alles! Dus druk op de sollicitatie button of neem contact op met onze corporate recruiter Amber Offermans, dan vertellen we je er graag meer over!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier