Vrachtwagenchauffeur CE TNT Duiven
Randstad
DUIVEN, NL
4 dagen geleden

GEZOCHT : een stressbestendige, verstandige, verantwoordelijke parttime binnenland chauffeur.

Wij zijn ter uitbreiding van het team bij TNT Express op zoek naar een CE chauffeur. Het betreft parttime werk er wordt hier gewerkt in dagdiensten in een 5-daagse werkweek je zult dan 2 of 3 dagen per week ingezet kunnen worden (je maakt gemiddeld 10 uur per dagdienst).

Er wordt gereden op zowel bakwagens en trekker-opleggers.Het aantal adressen per dag kan sterk verschillen ligt tussen de 15-25, maar een goede fysieke conditie komt bij dit werk zeker van pas.

Heb je geen ervaring met het rijden op een conventionele combi maar sta je er voor open om dit te leren, dan is dit zeker ook mogelijk! Wil je alleen op een trekker-oplegger en bakwagen rijden, geef dit dan aan bij je sollicitatie, dit kunnen wij met onze klant bespreken.

De voorkeur gaat wel uit naar een kandidaat die zowel op een bakwagen als op een trekker-oplegger kan rijden.

Voor deze functie moet je gestructureerd kunnen werken en ook al het administratieve werk dat erbij komt kijken vast kunnen leggen.

Jij bent het visitekaartje voor TNT Express dus wij zoeken iemand die representatief is, en die er plezier in heeft om klantvriendelijk en servicegericht aan de slag te gaan.

De vereisten zijn dat je in het bezit bent van een CE-rijbewijs met code 95, digitale tachograafpas en dat je een VOG ( verklaring omtrent gedrag) vanuit de gemeente kunt krijgen.

Deze opdrachtgever heeft kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Ben jij die chauffeur die dit aan kan?

De verloning is conform de CAO TNT Express je wordt ingeschaald op basis van je ervaringsjaren als vrachtwagenchauffeur (inschaling ligt tussen de 10,62 - 15,06).

Heb je interesse? Reageer dan direct! Heb je vragen, bel mij dan!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Susanne Arendsen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier