Bloembindster
Intratuin
leeuwarden
5 dagen geleden

De functie :

Wij zijn op zoek naar een creatieve en enthousiaste bloembindster voor 22 uur per week. In deze zelfstandige functie komen verschillende werkzaamheden voor maar de focus ligt op advies en verkoop en het maken van boeketten en bloemstukken.

Daarnaast ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het op orde houden van de binderij .

Je bent op de hoogte van de laatste trends en weet deze te vertalen naar verrassende boeketten en arrangementen. Je bent inspirerend naar je collega’s en toont initiatief om samen met je collega’s een hoger level na te streven.

Vaste werkdagen zijn de maandag, vrijdag en zaterdag.

Profiel :

Je bent een vrolijke en gastvrije persoonlijkheid en straalt dit uit richting de klant. Je bent een teamplayer en bezit goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt de opleiding Bloem en Design minimaal niveau 4 succesvol afgerond, voorheen bloembindster 1 en je hebt ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden :

Een afwisselende functie met veel vrijheid voor creativiteit. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Retail non-food en de daarin opgenomen module voor Tuincentra.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier