Verzorgingsassistent
Zorggroep Charim
Zeist
2 dagen geleden

Wie ben jij?

Als verzorgingsassistent bezorg jij onze bewoners een fijne dag met jouw zorg en toewijding. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Jij hebt plezier in het onderhouden van contacten met bewoners, familie, vrijwilligers en collega’s.

Daarnaast ben je hulpvaardig en beschik je over inlevingsvermogen om onze bewoners te begeleiden. Je gaat voor 14 -18 uur per week aan de slag waarbij je werktijden zijn van 7 : 30 uur tot 11 : 30 uur. Verder vragen wij :

 • bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding zorghulp niveau 1.
 • Locatie Amandelhof

  Midden in Zeist ligt de Amandelhof omgeven door een groene, bosrijke tuin met rolstoelvriendelijke paden. Wil jij met ons de beste zorg geven aan 100 bewoners die hier permanent of kortdurend wonen?

  Kijk voor meer informatie op : .

  Betekenisvol werk, doen we!

  Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde.

  Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren.

  Lees meer over de identiteit op .

  Wordt dit een match? Wij bieden :

 • FWG 20 maximaal € 2.415,28 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • volop keuze uit extra’s van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld : extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier