Allround radiodiagnostisch laborant met specialisatie MRI
Ikazia Ziekenhuis
Rotterdam, Zuid Holland, NL
4 dagen geleden

Werk met je handen

Wil jij als allround MRI laborant werken met de meest geavanceerde MRI apparatuur, dan is het Ikazia ziekenhuis de place to be!

Jouw afdeling

Onze afdeling radiologie is een dynamische afdeling waarin het druk en hectisch kan zijn en de dag anders kan verlopen dan vooraf gedacht, maar het is en blijft altijd overzichtelijk en gestructureerd.

De vakgroep radiologie bestaat uit 10 radiologen. Het professionele en enthousiaste team van ruim 60 medewerkers is open en zeer collegiaal en verwelkomt jou graag.

Er heerst een grote onderlinge betrokkenheid, een positieve sfeer en het team staat open om van andere collega's te leren.

Voor de collega’s staan de zorg aan onze patiënten en plezier in het werk op nummer 1. De afdeling beschikt over de meest geavanceerde apparatuur, waaronder MRI, CT, angiografie, echografie, mammografie, doorlichting en digitale bucky.

In 2019 is de afdeling uitgebreid met een PET / CT scanner. In 2020 zijn een 4e echografiekamer en een tweede MRI (3T), voorzien van inbore experience (speciaal ontwikkeld voor mensen met claustrofobie) in gebruik genomen.

Er vindt intensieve samenwerking plaats met de afdeling nucleaire geneeskunde o.a. door gezamenlijk gebruik van de PET / CT scanner.

Jouw dag

Als lid van het MRI team voer je zelfstandig de onderzoeken uit. Je draait zo nu en dan mee op de modaliteiten CT, bucky en omloop als onderdeel van het team dat avond, nacht en weekend diensten verricht.

Het Ikazia ziekenhuis stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Opleidingen in de vakgebieden echografie, CT, MRI en angiografie behoort tot de mogelijkheden.

Jij bent

 • in het bezit van jouw diploma radiodiagnostisch laborant of MBRT met de specialisatie MRI;
 • enthousiast, flexibel en zelfstandig;
 • een teamplayer die graag werkt met de nieuwste apparatuur en software;
 • beschikbaar voor 32 tot 36 uur in de week.
 • Voor jou

  Wij bieden een uitstekend salaris pakket (FWG 50 € 2.526 - € 3.774 bruto per maand o.b.v. 36 uur). Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

  Dit betekent onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld ter hoogte van een maandsalaris. Daarnaast bouw je pensioen op bij PFZW en heb je naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren.

  Ons ziekenhuis is goed bereikbaar zowel per fiets, auto als per OV (op loopafstand van metro- en busstation Zuidplein). Parkeren is geen probleem.

  Je fiets zet je gratis in de afgesloten fietsenstalling voor het ziekenhuis. Je auto kun je parkeren in onze eigen parkeergarage of bij winkelcentrum Zuidplein voor € 3,00 per dag.

  Een van onze mooie arbeidsvoorwaarden is dat je de mogelijkheid krijgt om met belastingvoordeel een fiets aan te schaffen.

  Ook kan je bijvoorbeeld korting krijgen op een sportabonnement of aanschaf van een tablet of telefoon.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier