Stagiair Marketing & Communicatie
FBD Bankmensen
Almelo, Netherlands
6 dagen geleden

Stagiair Marketing & Communicatie

Locatie : Hoofdkantoor in Almelo

Salaris : Passende stagevergoeding

Aantal uur : 40 uur

Startdatum : September 2020

Ken of ben jij een derdejaars hbo- of mbo-student in de richting online marketing, commerciële economie of communicatie?

En ben jij een topper die weet van aanpakken?

Dan hebben wij een stageplek voor jou!

Een leerzame en uitdagende periode ligt voor jou in het verschiet bij FBD. Je wordt betrokken bij het veelzijdige werk dat wij voor onze relaties in de financiële dienstverlening verrichten.

Je werkt en denkt mee met de collega’s binnen het team officemanagement op de afdeling van marketing en communicatie.

Wie zijn wij

FBD is de detacheerder waar financiële professionals komen om zichzelf te ontwikkelen. Met ruim 100 financiële professionals verspreid over heel Nederland, binnen de bancaire-, verzekerings- & zorgsector, zijn we verenigd door onze kernwaarden : ontwikkeling, nuchter en samen.

FBD investeert in de ontwikkeling van alle professionals, net zoals deze professionals de wereld ontwikkelen door financiële en economische groei te realiseren.

FBD werkt o.a. met de Rabobank, ABN-AMRO, ING en UNIVÉ.

Wie ben jij en wat ga je doen

Je bent praktisch ingesteld en kunt strategisch denken. Daarnaast ben je bekend met verschillende marketingmiddelen en bewerkingsprogramma’s, waaronder het gebruik van sociale mediakanalen, Adobe Creative Cloud (Photoshop) en Content Management Systemen.

Je hebt oog voor de customer journey, bent flexibel, creatief en kunt met jouw commerciële skills snel schakelen. Je bent proactief en leergierig.

Ook heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Jouw dag ziet er elke dag anders uit, waardoor je veel leert van alle overall-marketing taken.

Samen maken we er een feestje van!

 • Creëren van sprekende content voor onze online-kanalen;
 • Input leveren voor de website, intranet en social media-kanalen waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Bedenken van, en meedenken over, marketing en PR-acties;
 • Werken aan een nader te bepalen onderzoeks- of schoolopdracht.
 • Wat mag je van ons verwachten

  Wij bieden jou de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional op het gebied van marketing en communicatie. Hierbij bieden wij voldoende begeleiding en ga jij echt deel uit maken van het team.

  Door iedere dag weer voor nieuwe uitdagingen te staan, blijven de werkzaamheden interessant. Samen met onze marketingcommunicatie professional zorg jij ervoor dat wij als bedrijf en jij als professional kunnen groeien.

  Daarnaast bieden wij onder andere :

 • Een leerzame stage;
 • Begeleiding door een enthousiast team;
 • Vrijheid om persoonlijke interesses de ruimte te geven en groei te realiseren;
 • Een prettige werksfeer met een gedreven team, goede koffie, vrijdagmiddag borrel en een goed bereikbaar kantoor in Almelo.
 • Interesse gewekt?

  Dan nodigen wij je graag uit om te reageren via onderstaand formulier. Voor meer informatie neem gerust contact op met Ivan Schuppert (Marketing & Communicatie) i.schuppert fbd.nl.

  Artikel delen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier