Jongerenregisseur – project t.b.v. jongerenaanp...
Den Haag
Den Haag
2 dagen geleden

Binnen de afdeling Intensieve Begeleiding, team Dak- & Thuislozen (D&T) is tijdelijk ruimte voor een jongerenregisseur die een bijdrage wil en kan leveren aan de jongerenaanpak binnen SZW en dan met name dak- en thuisloze jongeren.

Wat ga je doen?

Als jongerenregisseur fungeer je als vast aanspreekpunt voor de dak- of thuisloze jongere. Daarbij coördineer je de benodigde hulp op alle levensgebieden, wat begint met een stabiel inkomen en huisvesting.

Vanuit de integrale benadering van de betreffende jongere bekijk je waar vervolgens behoefte aan is en welke vorm van ondersteuning daarop aansluit.

Als aangegeven ondersteun je de jongere bij het oplossen van diens problematiek. In eerste opzet gebeurt dit via een brede probleeminventarisatie en het opstellen van een plan van aanpak.

Waar het om SZW gerelateerde problematiek gaat, regel je alle ondersteuning die nodig is om de situatie van de jongere te stabiliseren en verbeteren.

Dit vraagt intensieve samenwerking met andere partijen binnen SZW. Voor problematiek die niet direct aan SZW gerelateerd is, zoekt je de samenwerking andere gemeentelijke (denk bijv.

aan OCW en DSO) en niet-gemeentelijke partijen in de stad.

Deze functie is onderdeel van een project en daardoor kan het zijn dat het accent van de omschreven aanpak op een specifiek leefgebied komt te liggen.

Wat vragen wij?

Je kunt omgaan met (onverwachte) hectiek en werkdruk. Daarbij ben je in staat om een professionele nabijheid met jongeren te creëren.

Creativiteit, out of the box denken is nodig om nieuwe ingangen en oplossingsrichtingen te vinden. Een goede kennis van de sociale kaart is hiervoor noodzakelijk.

Je moet goed kunnen samenwerken, over een uitgebreid netwerk beschikken en dit willen en kunnen uitbouwen. Je bent in staat om het verhaal van de jongere goed te horen én de taal van managers en beleidsmakers te spreken om hen te verleiden mee te bewegen.

Voorts kun je omgaan met dilemma’s en in overleg met de jongere ben je in staat informatie te delen met andere organisaties.

Daarnaast beschik je over :

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met wet- en regelgeving en de dienstverlening van SZW
 • Kennis en ervaring met vraagstukken op het gebied van multi-problematiek
 • Affiniteit met de doelgroep jongeren en kennis van hun leef- en belevingswereld
 • Ervaring met jongeren met een licht verstandelijke beperking, psychiatrie, verslaving en / of huiselijk geweld
 • Operationele kennis en kunde op het gebied van Inkomensondersteuning is een sterke pré
 • Wat bieden wij?

 • Een salaris van minimaal € 2756,- en maximaal € 4048,- bruto per maand (salarisschaal 9) op basis van een volledige (36-urige) werkweek
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, eventueel met een proeftijd.
 • Een werkweek van 36 uur met ruimte om compensatieverlof op te bouwen
 • Daarnaast hebben we voor jou een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, zoals :

 • Diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Opname in het ABP-pensioenfonds;
 • Een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering;
 • Een individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop je salaris, dat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, salaris of lidmaatschap van de sportschool in het Stadhuis
 • Wie zijn wij?

  Team Dak- & Thuislozen is onderdeel van de afdeling Intensieve Begeleiding. We hebben continu te maken met veranderingen die invloed hebben op de inhoud van het werk.

  Een brede belangstelling en kennis op de gebieden van o.a. inkomen, financiën, werk en maatschappelijke participatie m.n.

  waar het jongeren betreft wordt gevraagd. Huisvestings- en schuldenproblematiek is een regelmatig terugkerend thema.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier