Medewerker Plannen & Roosteren
Hogeschool Utrecht
Utrecht, NL
17 uur geleden

Ben je een kei in plannen en organiseren?

Jij bent een belangrijk onderdeel van het team Plannen & Roosteren (P&R) waarbij je handelt en denkt vanuit de afspraken die we als team met elkaar maken.

Bij gesprekken met andere partijen, zoals met de collega's van de opleidingen, vertegenwoordig je P&R.

Wat ga je doen?

In deze rol werk je nauw samen met collega's uit het onderwijs en met collega's binnen de afdeling Onderwijslogistiek. Binnen dit belangrijke en complexe proces werk je samen toe naar een goed en stabiel rooster voor onze studenten.

Je vormt een spil in dit proces en zal steeds eerder in de keten betrokken worden om het onderwijs goed te kunnen adviseren.

Uiteindelijk zorg jij dat de puzzelstukken goed op elkaar aansluiten en ben je gericht op het optimaal faciliteren van de leerroute van onze studenten.

Je schakelt zelfstandig met opleidingen om tot een eenduidige en tijdige gegevensaanlevering te komen. Hierbij adviseer je over roosteraspecten en maak je daarbij de vertaalslag naar de roostering.

We worden daarbij gevraagd behoefte en aanbod van ruimte zo op elkaar af te stemmen dat er zo min mogelijk verspilling is.

Dat betekent dat we steeds monitoren hoe de ruimtevraag zich verhoudt tot het ruimtegebruik. De fase waarin we ons nu bevinden is dat we steeds meer inzicht krijgen.

Tegelijkertijd zijn we ons bewust dat er ook nog een weg te gaan is. Input vanuit alle betrokkenen uit de keten is hierbij essentieel.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gevarieerd team van 30 medewerkers P&R. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen instituut / opleiding.

Daarnaast werken we ook veel samen om voor iedere student een zo goed mogelijk rooster af te kunnen leveren. Zo worden meerdere aspecten van het rooster gezamenlijk geroosterd, zoals hoorcolleges en toetsen.

De sfeer in het team is vriendschappelijk en informeel.

Als team P&R zijn wij onderdeel van Onderwijslogistiek (HU Diensten). Onderwijslogistiek bij de HU omvat de afdelingen Plannen & Roosteren, Toetsorganisatie, Studievoortgang, Praktijkbureau, International Office, Business Informatie Management (functioneel systeembeheer) en het Student Informatie Punt.

Samen werken we aan het verloop van een zo soepel mogelijk ketenproces.

 • hebt HBO werk- en denkniveau;
 • hebt affiniteit met het onderwijs;
 • kan zelfstandig en nauwkeurig werken, ook onder tijdsdruk;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • bent in staat om in partnerschap adviserend en oplossend te handelen;
 • daarbij heb je cijfermatig inzicht en kunt deze informatie overbrengen aan anderen;
 • verder ben je organisatie sensitief, je weet welke belangen er spelen en hoe hier mee om te gaan;
 • kijkt verder dan je eigen werkzaamheden en helpt collega's bij het goed uitvoeren van hun werkzaamheden;
 • vindt het leuk mee te denken over processen en de samenwerking
 • bent minimaal 28 uur per week beschikbaar;
 • hebt bij voorkeur ervaring met roostersoftware Syllabus plus. Is dat niet het geval, geen probleem, dit is te leren!
 • Wat bieden wij?

  Wij bieden je een jaarcontract (D4) met uitzicht op verlenging met een omvang van 0,8 fte voor de functie Medewerker Plannen & Roosteren 2.

  Op termijn behoort doorgroei naar functieprofiel Medewerker Plannen & Roosteren 1 (schaal 8) tot de mogelijkheden. Bij benoeming van een interne kandidaat behoudt deze zijn huidige rechtspositie.

  Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal 2.212,26 en maximaal 2.995,17 (schaal 7) Daarboven ontvang je volgens de cao-

  hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%. Wij hebben daarnaast uitstekende studie-

  en ontwikkelingsmogelijkheden. Verder is er keuze tussen een korte werkweek of meer verlof bij een langere werkweek en is er flexibiliteit in werktijden.

  Wij hebben ten slotte een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals ons fietsplan en kortingen bij onder andere verzekeringen, software en sportfaciliteiten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier