IT Operational Security Officer
's Heeren Loo
Amersfoort, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Waar ga je werken? Je werkt op een toplocatie in Amersfoort op vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station. In het hoofdkantoor zitten het Concernbureau en het Shared Service Center (SSC).

De afdeling ICT bestaat uit ongeveer 90 ICT professionals. die verdeeld zijn over de volgende disciplines; ICT Services, Front Office Services en Business Services.

Je valt rechtstreeks onder de Manager ICT. Daarnaast heb je veelal contact met de gehele afdeling. Ook heb je een samenwerking met de CiSO ( Concern Information Security Officer) en de diverse architecten vanuit de directie D&IT.

Wat ga je doen Als Operationeel Security Officer ga jij de vele afdelingen en medewerkers van ’s Heeren Loo adviseren, coachen en begeleiden.

Dit doe je tijdens de projecten en werkzaamheden zoals een implementatie en dagelijkse operatie van de vele product teams van de IT-afdeling van SHL.

Je participeert op zowel operationeel als tactisch niveau. Jij voorziet de organisatie, stakeholders, partners en leveranciers van adequate informatie en advies.

Je houdt rekening met de technische vereisten voortkomend uit beleid, wetgeving, geldende richtlijnen en best practices voor uiteenlopende projecten en operationele IT-activiteiten.

Jij bent vooruitstrevend, ambitieus maar ook kritisch in je functie en kijkt verder dan het beoogde doel. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en signaleert actief beveiligingsrisico’s en geconstateerde afwijkingen met als doel te verbeteren en de kwaliteit naar een hoger niveau te krijgen.

Waar nodig onderzoek je door middel van technische analyse, het zelf houden van audits en uitvragen van betrokkenen met als doel een objectief oordeel te vormen naar de veiligheid van de IT-oplossing.

Hier ga je mee starten Implementeren van Azure & Office365 security beleid. Begeleiden van de onpremise infrastructuur naar Azure cloud.

Implementeren van z.g.n. data loss prevention. Begeleiden en inrichten vulnerability scanning & patching. De kerntaken zijn Ondersteunen en adviseren van de organisatie over beveiligingsvraagstukken.

Overzicht houden van het huidige dreigingsniveau binnen het IT-landschap en hierover rapporteren. Ondersteuning bieden bij het uitvoeren, opzetten, begeleiden en reviewen van audits van zowel intern als externe partijen.

Ondersteunen van de CiSO en gevraagd en ongevraagd adviseren bij het inrichten en uitvoeren van de Informatiebeveiliging.

Signaleren van risico’s en beveiligingsafwijkingen in het IT-landschap. Gevraagd en ongevraagd houden van audits en steekproeven op de kwaliteit van het toegepaste informatiebeveiligingsbeleid.

 • Relaties opbouwen en onderhouden met externe cyber security organisaties. Fungeren als vraagbaak voor het team van architecten en MT-leden;
 • Vergroten van de bewustwording bij collega’s van informatiebeveiligingsbeleid en actuele dreigingen. Dit bieden wij Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

  Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg tot maximaal 4652 euro (FWG 60) bij een fulltime dienstverband (36 uur), gebaseerd op je ervaring en opleiding.

  Een 36-urige werkweek, waarbij er oog is voor werk- en privébalans. 4 x 9 uur werken is bijvoorbeeld mogelijk Gegarandeerd een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.

  Jaarlijks ontvang je extra PBL-uren (Persoonlijk Budget Levensfase) boven jouw wettelijke vakantie-uren. Door deze PBL-uren is het mogelijk om werk en privé goed te combineren.

  Een baan bij één van de grootste, landelijke zorginstellingen in Nederland op een toplocatie in Amersfoort, op 5 minuten loopafstand van het Centraal station.

  Dit ben jij Je beschikt over een afgeronde hbo / wo opleiding, of hebt aantoonbare relevante werkervaring op een vergelijkbaar functieniveau, op het gebied van IT security of Informatiebeveiliging.

  Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in de IT met hands-on ervaring zowel met traditionele infrastructuren en ook cloud leveranciers waaronder minimaal Microsoft Office365 en Azure.

  Je hebt kennis van relevante wetgeving, richtlijnen en normen van informatiebeveiliging. Je hebt ervaring met de zorgsector en kennis van Nen7510.

  Ervaring met het uitvoeren, beoordelen en begeleiden van technische audits en penetratietesten. Je beschikt over een CISSP-certificaat of bent bereid deze te halen.

  Ervaring met het opstellen en uitvoeren van security processen, incidenten en. Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

  Als adviseur sta je stevig in je schoenen en ga je een kritisch gesprek niet uit de weg. Je vraag door net zolang je tevreden bent.

  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier