Chef de Clinique Oogheelkunde
Viecuri
Venlo, Netherlands
4 dagen geleden

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen.

VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van zesentwintig vooraanstaande opleidingsziekenhuizen die topklinische en vaak hooggespecialiseerde medische zorg verlenen en een duidelijke focus hebben op wetenschap en innovatie : de vereniging van Samenwerkende Topklinische Opleidingsziekenhuizen (STZ).

Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun professionele ambities waar te maken.

Binnen het Collectief Medische Staf (CMS) zijn ruim 170 medisch specialisten actief, waarvan ca. 120 medisch specialisten in vrije vestiging (stafmaatschap MSB VieCuri) en ca.

50 in dienstverband bij VieCuri. Het CMS hecht veel waarde aan het verlenen van hoogwaardige medisch specialistische pati

Welkom in het team

De vakgroep Oogheelkunde van VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg bestaat uit een team van 7 toegewijde oogartsen die op de locaties in Venlo en Venray werkzaam zijn.

Er is ruimte voor subspecialisatie. De oogartsen worden op de polikliniek ondersteund door 5 optometristen, 5 TOA’s en 5 orthoptisten en doktersassistenten.

Daarnaast hebben wij de opleidingsstage voor een arts-assistent in opleiding tot oogarts uit het MUMC+ en zijn er twee arts-assistenten niet in opleiding werkzaam.

Wegens vertrek van een collega zijn we per 1 september 2021 op zoek naar een nieuwe collega voor de functie :

Chef de Clinique Oogheelkunde

Wat breng je mee?

Wij zoeken een collega die onze visie betreffende de ontwikkelingen van onze patiëntenzorg deelt.

Van hem / haar wordt verwacht dat hij / zij samen met de reeds werkzame oogartsen een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van ons vakgebied.

Het werkterrein omvat alle facetten van de Oogheelkunde. Wij verwachten een actieve deelname aan het onderwijsprogramma van arts-assistenten, co-assistenten en organisatiezaken.

Tenslotte beschikt u over goede contactuele eigenschappen.

We hebben je veel te bieden

Wij bieden een plaats in een ambitieus en collegiaal team van oogartsen, met een duidelijke ambitie tot leveren van topklinische oogheelkundige zorg.

We hebben een goed uitgeruste afdeling met Heidelberg OCT, Humphrey perimetrie en echografie op beide locaties en een Pentacam op locatie Venlo.

Therapeutisch beschikken we over een dedicated operatiecomplex voor oogheelkunde met goed opgeleide operatieassistenten (VieCuri Oogheelkundig Centrum) in Venray, een zelfstandige behandelkamer in Venlo, een Pascal laser in Venlo en een Ellex laser (YAG / SLT) op beide locaties.

De vakgroep Oogheelkunde heeft een permanente Opleidingsstage Oogheelkunde. Daarom vragen wij de intrinsieke motivatie om het opleidingsklimaat te versterken en tevens zowel AIOS, ANIOS als co-assistenten te begeleiden.

Affiniteit met Wetenschap is een duidelijke pre. Aanstelling gebeurt conform AMS richtlijnen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier