Pedagogisch medewerker kinderopvang
USG - Unique
Amersfoort
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij 1 grote organisatie in Amersfoort, waar je op verschillende locaties zal gaan werken.

Functieomschrijving

Ben jij het liefst de hele dag in de weer met kinderen? Lekker knuffelen met de allerkleinsten en spelend leren met de wat grotere kinderen?

Ben jij op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is en waar jij je creativiteit en spontane karakter in kwijt kan? Dan ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken!

Hoe kan jouw dag eruit zien? Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de kinderen een leuk dagprogramma hebben : buiten spelen, samen met ze eten, het spelen van spelletjes in combinatie met ze dingen te leren! Op het einde van de dag laat je aan de ouders weten hoe het die dag is gegaan.

Dan worden ze weer opgehaald om naar huis te gaan. Jij ruimt nog wat op zodat de locatie de volgende dag weer klaar is voor gebruik.

Functie-eisen

Jij ben een actieve en zorgzame pedagogisch medewerker met een groot hart voor kinderen. Kinderen voelen zich op hun gemak bij jou en durven zichzelf te zijn.

Ook ben je enthousiast en kun je goed met kinderen overweg, maar ook met ouders en je collega’s. Daarnaast ben jij iemand die graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en vindt je het fijn om structuur aan te brengen in de dag.

Verder heb jij een relevant diploma waarmee jij werkzaam mag zijn in de kinderopvang (doe hiervoor de diplomacheck op de website van de FCB).

Herken jij je in dit profiel? Neem dan contact met ons op via 030-2736100 / utrecht unique.nl of solliciteer direct!

Arbeidsvoorwaarden

Pedagogisch medewerkers verdienen via Unique een goed salaris. Wist je dat je als uitzendkracht ook vakantiegeld krijgt ?

We vergoeden jouw Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en ondersteunen je bij aanmelding in het centrale register. Je kan bij ons zowel parttime als fulltime aan de slag - van 9 uur per week tot 36 uur!

En verder :

 • Goed salaris vanaf €13,71 o.b.v. CAO kinderopvang - met wat meer ervaring kan dit al gauw hoog oplopen.
 • Kom je te werken bij één organisatie.
 • Werken in Amersfoort en omgeving.
 • Bouw je vanaf de eerste dag vakantie-uren op voor de dagen die je niet kan of wil werken.
 • Met de kerst ontvangen we je graag op locatie voor een attentie.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier