Meewerkend voorman
Luba
Hoogkarspel, Hoogkarspel, NL
2 dagen geleden

Over de functie

De hoofdlocatie van jouw toekomstige opdrachtgever is gevestigd in Eenrum; Groningen. Jij gaat op een van de dependances in Hoogkarspel aan de slag.

De pieper ofwel de aardappel kent voor jouw geen geheimen! Jij gaat jouw steentje bijdragen aan de kweek en het telen van nieuwe en bestaande aardappelrassen.

Alle werkzaamheden die bij de kweek en de teelt komt kijken pak jij op en rol jij verder uit. Af en toe ben je samen met Roelof de eigenaar en / of zijn vrouw aan het werk, maar het komt ook voor dat jij zelfstandig de werkzaamheden uitvoert.

Uiteraard krijg je van Roelof een overdracht wat de werkzaamheden voor die dag zijn, maar in de loop der tijd ben jij met jouw kennis en kunde ook zelf in staat te beoordelen wat er gedaan moet worden.

De werkzaamheden zijn gevarieerd. Denk aan het verzorgen van de planten, het pootwerkzaamheden en het oogsten van de piepers.

Jouw toekomstige opdrachtgever houdt zich bezig met de veredeling van zetmeelrassen. Een hoge zetmeelopbrengst gekoppeld aan diverse resistenties is de uitdaging.

Nieuwe techniek maakt het mogelijk om de gewasgroei gericht te volgen. Zij bieden de service drone opnames te maken van uw gewas.

Mogelijke problemen met bemesting en bodem gebonden ziekten komen daarbij in beeld!

Functie eisen

Jij bent dé geschikte kandidaat als jij :

 • Kennis hebt van en affiniteit hebt met piepers.
 • Flexibel beschikbaar bent; in beginsel werk jij ongeveer 16 uur per week. De bedoeling is dat dit met een jaar een fulltime baan is geworden.
 • Het liefst vijf ochtenden per week beschikbaar bent.
 • Goed zelfstandig kunt werken.
 • Een brede blik hebt én uiteindelijk ook aansturende capaciteiten hebt.
 • Wat wij bieden

 • Een leuke zelfstandige parttime baan welke op den duur fulltime gaat worden.
 • Je wordt beloond volgens de CAO Open Teelten en salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Om een idee te geven; het salaris ligt tussen € 13,83 -
 • € 16,69 bruto per uur.

 • Een baan voor langere tijd.
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier