Operator geldtelmachine
Randstad
Weesp, NL
1 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Geldservice Nederland (GSN) is verantwoordelijk voor het contante geldverkeer van een groot aantal banken in Nederland. We zijn per direct op zoek naar een operator om grote geldtelmachines te bedienen. Iets voor jou?

Als operator word je opgeleid om een grote geldtelmachine te bedienen en storingen te herkennen. Hierin is het belangrijk om te weten dat je lichamelijk werk verricht in een rumoerige omgeving met gehoorbescherming en veelal staand werk doet.

Je werkt altijd met minimaal twee personen in teamverband en onder cameratoezicht.

Wat bieden we jou?

Een leuke baan in een gezellig team in een niet alledaagse werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. Je start met een bruto uurloon van € 10,47 bij 22 jaar e.

o. en bij gebleken geschiktheid wordt het loon na 3 maanden aangepast naar € 11,03. Bij goed functioneren, ga je jaarlijks in loon omhoog.

Wat verwachten we van jou?

 • Flexibiliteit (wisselende diensten tussen 05.30 - 20 : 00 uur); Inzet varieert van 3 tot 5 dagen per week. Startend met 3 tot 4 dagen en na verloop van tijd veelal 5 dagen per week.
 • Handig en een beetje technisch inzicht; Niet bang zijn om een kleine storing te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een vastgelopen bankbiljet.
 • Je hoeft dus geen mega-techneut te zijn! Grote storingen en onderhoud wordt door een extern bedrijf opgepakt.

 • Aanpakkersmentaliteit; Je werkt in tweetallen en zult het tempo van je collega bij moeten houden om niet de machine te verstoren.
 • De geldcassettes wegen gemiddeld een paar kilo per stuk.

  Voldoe je aan het gevraagde profiel? Ben je inzetbaar op korte termijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier