Kwaliteitsfunctionaris
Antoni van Leeuwenhoek
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Kwaliteitsfunctionaris

Jouw functie

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) zoekt een KWALITEITSFUNCTIONARIS voor de afdeling Quality Assurance (QA) van de apotheek.

Vanwege toename van de werkzaamheden is uitbreiding nodig van de QA-afdeling. Je bent werkzaam in een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor het beheer en de bewaking van de kwaliteit van de werkprocessen binnen de apotheek.

Je draagt bij aan het onderhouden van het kwaliteitssysteem en werkt mee aan de initiatie, uitvoering en implementatie van kwaliteitsprojecten volgend uit wet- en regelgeving, richtlijnen en interne afspraken.

Hierbij gebruik je het Zenya kwaliteitsmanagementpakket, dat voor de apotheek op maat is ingericht voor documentbeheer en begeleiding van meldingen en wijzigingen.

Functioneel applicatiebeheer van deze software behoort tot je takenpakket.

De afdeling

De apotheek van het Antoni van Leeuwenhoek is verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg voor het AVL. De apotheek oefent de ziekenhuisfarmacie in haar volle breedte uit met een focus op de oncologische zorg.

 • In dit kader heeft de apotheek een grote VTGM-unit en een poliklinische functie (Oncotheek). Speerpunten binnen de apotheek betreffen onderzoek, productie (opiaten;
 • onderzoeksmedicatie, IMPs; advanced therapy medicinal products, ATMPs; radioactieve geneesmiddelen), bioanalyse (waaronder therapeutic drug monitoring, TDM) en kwaliteitscontrole, en de distributie van studiemedicatie.

  De apotheek is in het bezit van een brede fabrikantenvergunning en is GLP en GDP (ISO) gecertificeerd. De Quality Assurance (QA) afdeling (7fte, HBO+) speelt een belangrijke rol in het inrichten, implementeren, monitoren en onderhouden van het kwaliteitssysteem conform de vigerende regelgeving.

  Jouw profiel

  Wij zoeken een enthousiaste collega die een bijdrage wil leveren aan het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem van de apotheek, als kwaliteitsfunctionaris èn als functioneel applicatiebeheerder van Zenya voor de Apotheek.

  Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

 • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met de (ziekenhuis)farmacie, met kwaliteitsborging en met automatisering (ervaring op één of meer van deze gebieden is een pré);
 • Je hebt affiniteit met het inrichten, implementeren en monitoren van (geautomatiseerde) kwaliteitssystemen
 • Je kunt procesmatig meedenken met gebruikers en beleid vertalen naar inrichting;
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent doortastend, creatief, secuur en pragmatisch;
 • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatie-vaardigheden (Nederlands, Engels);
 • Je bent in staat om zelfstandig maar ook in teamverband te werken.
 • Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

  De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is de CAO ziekenhuizen. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar.

  Gezien de toekomstplannen is uitbreiding van de functie tot een vaste aanstelling waarschijnlijk. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring, tussen € 3.

  115,- en € 4.391,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 55. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en als vergoeding voor de reiskosten € 0,19 per kilometer.

  Als medewerker van het AVL kan je bij ons gratis parkeren. Uiteraard stimuleren wij onze medewerkers om de auto te laten staan, daarom bieden wij een interessante fietsregeling en / of korting op het openbaar vervoer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier