Verzorgende / Verpleegkundige thuiszorg Nijkerk
Beweging 3.0
Nijkerk, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen

Wat is er nu fijner dan je dienst beginnen door in alle vrijheid op je fiets te springen, zonder ergens te hoeven inchecken?

Je kunt onafhankelijk op weg naar je cliënten en vol energie begin je aan je ronde in de wijk. Afraffelen is er niet bij, oftewel : je cliënten zijn geen nummertjes.

Juist kwaliteitszorg is de standaard. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Je komt terecht in team Nijkerk : een betrokken, enthousiast en leergierig team.

Alle werkzaamheden vinden plaats in het 'altijd gemoedelijke' Nijkerk, zoals je aanstaande collega het zou omschrijven. In dit team staan samenwerking en transparantie voorop.

Eveneens een team dat onlosmakelijk verbonden is met leuke uitjes : een avondje bowlen of lekker uit eten. Zonder meer een leuk en gezellig team waarin jij van harte welkom bent!

De zorgvragen in Nijkerk zijn zeer gevarieerd; van ondersteuning bij ADL tot verpleegtechnische handelingen, begeleiding en zorg in de laatste levensfase.

Samen met je collega's uit het team lever je de complete zorg om het leven van de cliënt aangenamer te maken. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die communicatief vaardig is en een open houding heeft.

Je kunt goed aansturen op zelfstandigheid en je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen in de zorg voor onze cliënten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier