Meewerkend teamleider
ASVZ
Rotterdam
3 dagen geleden

Als teamleider bij ASVZ heb je een veelzijdige en uitdagende functie. Het ene moment onderneem je diverse activiteiten met bewoners van de locatie waar je werkzaam bent en het volgende moment houd je je bezig met bijvoorbeeld een vraag van een medewerker.

Spreekt de combinatie van leidinggeven en meewerken je aan? Dan is deze vacature als teamleider echt iets voor jou!

Jouw werkzaamheden

Als meewerkend teamleider geef je leiding aan een team van (persoonlijk) begeleiders, werkzaam op de woning. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg voor de bewoners en de verdere ontwikkeling daarvan.

Je coördineert de zorgverlening en voert het personeelsbeleid uit. Daarnaast zorg je voor een goed werkoverleg.

Naast deze leidinggevende taken werk je natuurlijk ook zelf mee op de woning! Hierdoor ken je de bewoners goed en weet je hoe je collega’s in hun werk zitten.

Je kan daardoor als leidinggevende echt de kwaliteit van de zorg verbeteren! Je staat dicht bij je collega’s, de bewoners en ouders / verwanten en trekt samen op en weet daardoor wat belangrijk voor hen is.

Samen zijn jullie verantwoordelijk om de beste zorg te bieden aan de bewoners.

Je wordt aangestuurd door de sectormanager. Binnen de sector heb je overleg met je collega-teamleiders en je kunt bij elkaar terecht om vraagstukken te delen en reflecteren.

Wij bieden

Een veelzijdige werkplek waarbij jij verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen op de woning. In deze afwisselende baan hoef jij je geen dag te vervelen.

Verder kun je rekenen op :

 • Een vast dienstverband, afhankelijk van je kwalificaties.
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 50, conform CAO gehandicaptenzorg van maximaal €3.738,-.
 • 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en uiteraard onregelmatigheidstoeslag (ORT).
 • Meerkeuzesysteem voor de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ons vitaliteitsprogrammawaarbij je deel kan nemen aan diverse activiteiten zoals yoga, fitness, massages, mindfulness en tekenen.
 • Veel mogelijkheden in het oppakken van neventaken zoals recruitment, audits afnemen en deelname in diverse commissies.
 • Doorgroeimogelijkheden naar senior teamleider en sectormanager.
 • Veel interne en externe scholingsmogelijkheden.
 • Jouw profiel

  Als meewerkend teamleider ben je sterk in sociale contacten en los jij problemen in een mum van tijd op. Je kunt goed zelfstandig en met het team werken.

  Ook stuur je op budget, maak je roosters of roosterpatronen en houd je de administratie bij. Daarnaast vragen we :

 • Een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op mbo-4 niveau, zoals SPH, MMZ4 of verpleegkunde. Daarnaast heb je een managementopleiding gevolgd of ben je bereid om deze te gaan volgen.
 • Ervaring als leidinggevende of je bent persoonlijk begeleider en klaar voor de volgende stap. Jij denkt namelijk dat het beter kan en bent degene die daarvoor gaat zorgen.
 • Je kunt je vinden in de visie van ASVZ en draagt deze uit.
 • Werkplek

  Doggersbank 49 A in Hoogvliet.

  Regulier

  Binnen de reguliere sector wonen bewoners met uiteenlopende zorgvragen (VG 5, 6, 7 of 8). Binnen ASVZ richten we ons op het voorleven en bevorderen van het gewone leven.

  Als je niet de stoornis of beperking als uitgangspunt neemt, ga je anders kijken naar eventueel (probleem)gedrag en geef je het een ander betekenis.

  Door deze onvoorwaardelijke ondersteuning in combinatie met een zinvol gevuld dagprogramma zie je dat de kwaliteit van het bestaan toeneemt.

  De uitdaging binnen deze zorg ligt dan ook in het op zoek te gaan naar die behoefte voor iedere bewoner om voor hem de kwaliteit van bestaan te vergroten.

  EMVB (Ernstig meervoudige verstandelijke beperking)

  Naast een ernstig verstandelijke beperking hebben deze cliënten ook (vaak) lichamelijke beperkingen en biedt je naast begeleiding ook intensieve zorg, verpleging en palliatieve zorg.

  Het werk vraagt 24 / 7 om doorzettingsvermogen en creatieve oplossingen in de praktijk. Non-verbale communicatie is daarnaast van belang, evenals tact en geduld.

  Vaak kunnen mensen met EMVB niet praten, moeilijk bewegen en soms ook slecht zien of horen. Toch kun je vaak wel contact maken, ook al heeft dit veel tijd nodig.

  Je leert wat subtiele signalen betekenen, zoals een gezichtsuitdrukking, gebaar of beweging. Zo leer je elkaar beter begrijpen en ontstaat er vaak een intense band.

  Voor het werken met deze doelgroep is flexibiliteit, cliëntgerichtheid en betrouwbaarheid nodig.

  De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 30 mei 2022.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier