Opleidingsadviseur Randstad Techniek
Randstad
Zaandam, Netherlands
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Opleidingsadviseur Randstad Vakschool Techniek, dat klinkt goed of niet? en deze functie is in de uitvoering ook echt uitdagend.

Het team van Gerco Guijt wordt uitgebreid en er ontstaat een plek voor een kandidaat die zich kan ontwikkelen naar deze rol.

Ben jij die professional die alles weet van Techniek en heb je ervaring in recruitment en sales? Dan kun jij hiervoor zo maar eens in aanmerking komen, dus laat snel van je horen!

Randstad Vakschool ontwikkelt leer-werktrajecten en loopbaanpaden voor personeel in de Techniek. Zij leiden medewerkers op tot volwaardige vakkrachten en begeleiden ze onderweg daar naartoe.

Het team waarin je gaat werken bestaat uit 2 ervaren opleidingsadviseurs. Het zijn 2 vakvolwassen enthousiastelingen die veel kennis hebben om met jou te delen.

En dat doen ze ook graag. Zij zijn in staat geweest om een enorme groei te pakken en daardoor kan het team worden uitgebreid.

Het werkgebied is Noord-West Nederland.

De Vakschool Techniek levert maatwerk aan de klanten, afgestemd op hun opleidingsbehoefte. Dit kunnen zij omdat zij samenwerken met verschillende opleidingsinstituten.

Ook kunnen vaste medewerkers via de Vakschool Techniek worden opgeleid. Voor de klanten ben je een bekend gezicht en zij zien jou als sparringpartner.

Jij komt heel regelmatig bij ze over de vloer.

Je start in de rol van recruiter, om op deze manier je doelgroep goed te leren kennen en je netwerk van kandidaten op te bouwen.

De profielen waarop je je richt zijn monteurs en operators. Wat je zoekt zijn kandidaten die goed gemotiveerd zijn om zich te ontwikkelen in de techniek.

Je bent heel intensief betrokken bij de vakkrachten die je opleidt. Tijdens hun opleiding heb je meerdere begeleidingsgesprekken, waarbij je met de opleider, de klant en de vakkracht in gesprek bent over de voortgang.

In de sales werk je intensief samen met de intercedenten Techniek. Je trekt richting klanten samen op door de dienstverlening van de Vakschool neer te zetten.

Wanneer een vacature moeilijk in te vullen is, kan het namelijk een oplossing zijn om een geschikte kandidaat op te leiden of bij te scholen.

Op die manier voldoet deze alsnog aan de functie-eisen en is de vacature ingevuld. Het is daarom belangrijk dat je zichtbaar bent in de regio en je collega’s je kunnen aanhaken.

over jou

Randstad Techniek verzekert bedrijven ervan, gekwalificeerd technisch personeel te leveren. En jij gaat dit waarmaken door de juiste mensen aan je te verbinden.

Jij hebt een neus voor talent en vindt het leuk om anderen verder te helpen in hun loopbaan. Je bent een verbinder en oprecht geïnteresseerd in mensen.

Je bent een overtuigende gesprekspartner en schakelt met mensen op verschillende niveaus. Niets is jou teveel en jij levert altijd de passende oplossing.

Je bent ondernemend ingesteld en neemt makkelijk initiatief. Daarbij heb je HBO werk- en denkniveau, enige jaren commerciële werkervaring en voel jij je thuis in de Techniek.

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een loopbaan.

Er zijn volop mogelijkheden voor jou als accountspecialist. Leuk weetje : 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

dit bieden we jou

Een uitdagende, veelzijdige baan bij de grootste HR dienstverlener ter wereld, waar persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan.

Samengevat bieden we de volgende arbeidsvoorwaarden :

 • het startsalaris ligt tussen € 2.051 tot € 3000 per maand o.b.v. 40 uur, de inschaling hangt alles af van wat je meebrengt in werkervaring en vaardigheden;
 • laptop en een telefoon abonnement, je kunt deze ook privé gebruiken;
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag;
 • ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen extra vrije dagen, de aanschaf van een fiets, tablet, sportabonnement, opleiding of geld;
 • interessante bonusregeling met daarnaast de mogelijkheid om twee keer per jaar een persoonlijke outperformance bonus te behalen;
 • word jij onze nieuwe collega?

  Verwacht jij goed te passen op deze uitdagende rol? Solliciteer dan direct via onze website. Heb je eerst nog wat vragen, neem dan contact op met mij : Astrid Tutert, Talent Acquisition Specialist 06 53497756 of

  astrid.tutert randstadgroep.nl

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier