Finance Professional
Page Personnel
Breda, NL
3 dagen geleden

Taken en verantwoordelijkheden

Je hebt drie verantwoordelijkheden in deze rol : operationeel, treasury en projecten. Jij hebt zelf de vrijheid om in te vullen hoe je dit doet.

Waar kan je aan denken? - Boeken van banken - Verwerken van betalingen, creditcards, declaraties en kassen voor de gehele Benelux -

Verzorgen van liquiditeitsrapporates - Automatiseren van financiële processen, implementatie van ERP en het creëren van een paperless office

Werken voor een multinational die uniek is in zijn branche

Naast operationeel bezig zijn, mee denken met automatisering en ontwikkeling

Profiel

Jij bent iemand die graag in een grote organisatie aan de slag wilt gaan, gretig bent om hierin te slagen. Je voegt daden bij je woorden.

 • Een afgeronde hbo opleiding in de richting bedrijfseconomie, accountancy, HEAO - Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse Taal -
 • Enige relevante werkervaring is een must - Je bent verantwoordelijk en proactief

  Over onze klant

  De opdrachtgever is een grote multinational en een welbekende organisatie in de Benelux. Je komt te werken in een divers team wat zichzelf omschrijft als informeel, open en eerlijk.

  Aanbod

  Voor deze rol ontvang je een mooi maandsalaris afhankelijk van je werkervaring. Naast deze primaire voorwaarden werk je in organisatie waar hard werken beloond wordt.

  Je ontvangt daarom ook een 13e maand, groepsbonus en 13 adv dagen boven op je oorspronkelijke vakantiedagen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier