Vaktechisch registeraccountant
Alfa
Nijkerk
6 dagen geleden

Bij Alfa Registeraccountants werken onze collega’s in een prettige werksfeer samen om een goede en kwalitatieve dienstverlening te bieden aan onze klanten.

Ter aanvulling van het team Bureau Vaktechniek zoeken we een registeraccountant die zijn steentje bij wilt dragen aan de vaktechnische kant van Alfa Registeraccountants.

Ben jij opzoek naar een functie waarin je jouw vaktechnische kennis in kunt zetten om accountancy naar een hoger niveau te tillen?

Dan is dit dé baan waar jij je als een vis in het water zult voelen!

Als verantwoordelijke vanuit bureau vaktechniek controlepraktijk fungeer je als vraagbaak voor de medewerkers, en organiseer en geef je cursussen en trainingen.

Daarnaast denk je actief mee over hoe we de kwaliteit kunnen verbeteren en kom je met concrete plannen hoe we de kwaliteit naar een hoger level kunnen tillen.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

 • Afgeronde (post) master Accountancy / Studerend post-master Accountancy;
 • In staat medewerkers en teamleden te enthousiasmeren en motiveren;
 • Je weet als geen ander hoe je op een coachende manier wet- en regelgeving vertaalt naar de praktijk;
 • Vaktechneut met interesse in marktontwikkelingen;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de accountancybranche is een pré.
 • Over Alfa Registeraccountants

  Onze controlepraktijk groeit. Op dit moment werken er zo’n 60 medewerkers met hart en ziel in onze controlepraktijk. Vanuit de kantoren Nijkerk, Sneek en Naaldwijk bedienen we onze klanten door het hele land.

  Ons klantenpakket bestaat voornamelijk uit het MKB segment. Wij bedienen onze klanten graag lokaal, zodat we altijd dicht bij de klant staan.

  Zowel letterlijk als figuurlijk!

  Binnen onze controlepraktijk staat eigen verantwoordelijkheid en kwaliteit op één. Je krijgt veel ruimte om te groeien en draagt hier zelf de verantwoordelijkheid voor.

  Alfa haalt geen voldoening uit het halen van een zes. Of we nou worden beoordeeld door de klant of door de AFM : wij gaan voor meer.

  Wij staan voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

  Alfa heeft duurzaamheid en sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan en wil ook haar klanten ondersteunen bij deze ontwikkeling.

  We kennen geen partnerstructuur, maar bieden jou daarentegen de mogelijkheid om te participeren in onze organisatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier