Projectmanager
Hunter Select
Arnhem, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Bij Solarfields gaan innovatie en maatschappelijke impact hand-in-hand. Solarfields wil de wereld verbeteren met duurzame energie.

Dit doet zij door grootschalige zonneparken op grond en daken te ontwikkelen, bouwen en opereren. Solarfields is marktleider op het gebied van grondgebonden zonneparken en heeft anno 2019 reeds 6 zonneparken gerealiseerd.

Daarnaast zitten er meer dan 150 zonneprojecten in de pipeline. Solarfields staat garant voor persoonlijk contact, een professionele benadering en ontzorging.

Met kantoren in Groningen, Rotterdam en Arnhem is Solarfields een snelgroeiende speler in het Nederlandse energielandschap.

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever Solarfields is ter uitbreiding van het kantoor in Arnhem op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze collega die een bijdrage wil leveren aan een duurzamere wereld.

Je denkt in oplossingen en je bent gedreven om de dingen goed te doen’. Je werkt zelfstandig maar je kunt ook goed functioneren binnen een team en in een sterk groeiende organisatie.

Als Projectmanager werk je aan de ontwikkeling van de zonneparken. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van specifieke projectonderdelen van de zonneparken in ontwikkeling.

Verder ben je actief betrokken bij het vinden van nieuwe projecten en identificeren van nieuwe kansen.

Als Projectmanager heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden :

 • Het ondersteunen van het projectteam bij de dagelijkse ontwikkeling van zonneprojecten : budget, planning, beheer van het projectdossier, etc.;
 • Het nauwkeurig en tijdig opstellen van interne en externe projectrapporten en documenten;
 • Afspraken maken met diverse stakeholders over doelen en doelstellingen en erop toezien dat deze worden gehaald;
 • Het proactief identificeren van operationele en projectrisico’s en daarmee de kansen voor het project vergroten;
 • Het onderhouden van contacten met de technische experts op het gebied van design, lay-out en rendement van de zonneparken;
 • Zelfstandig aansturen van projectonderdelen, zoals b.v. netaansluiting, vergunningsprocedure, organiseren van milieustudies, onderhoud projectwebsite, etc.;
 • Het ontwikkelen en onderhouden van goede relaties met de diverse betrokkenen, waaronder projecteigenaren, team, aannemers en andere stakeholders.
 • Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO of universitaire opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in de duurzame energie;
 • Een uitstekende beheersing van zowel het Nederlands en het Engels;
 • Je bent resultaat- en doelgericht;
 • Je kunt overtuigen en je beschikt over goede sociale vaardigheden;
 • Je bent ondernemend, proactief en je gaat er graag op uit;
 • Je kunt goed plannen en organiseren;
 • Je hebt aandacht voor detail, gedegen feitenkennis maar je verliest het grotere geheel niet uit het oog.
 • De opdrachtgever biedt

  Een unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt. Je werkt samen in een team van gedreven professionals waarbinnen kennis wordt gedeeld.

  Creativiteit en flexibiliteit wordt gestimuleerd en je krijgt de ruimte om te ondernemen. De functie kent een grote mate van vrijheid en je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van Solarfields.

  Arbeidsvoorwaarden

  Solarfields biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een Company Incentive Scheme waarbij je mee deelt in het succes van de onderneming.

  Verder is er een personeelsbeleid waarbij je in persoonlijke ontwikkeling wordt ondersteund gedurende je carrière.

  Sollicitatie

  Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, dan nodigt Hunter Select je graag uit te reageren. Naast de mogelijkheid om te solliciteren via onderstaande button, kun je ook je cv (en motivatie) per e-

  mail sturen naar Hunter Select t.a.v. Renée Nicolaï, r.l.nicolai hunterselect.nl of Nancy de Vries, n.devries hunterselect.

  nl. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via 050-3115882.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier