Tekenaar
Werk en Vakmanschap
's-Heerenhoek, Netherlands
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Als tekenaar verzorg je het tekenwerk voor alle voorkomende disciplines binnen dit bedrijf. Met behulp van Autocad-Civil3D vervaardig je digitale ondergronden op basis van kadastrale tekeningen, meetgegevens en overig digitaal kaartmateriaal.

In overleg met de betreffende projectleider / adviseur werk je diverse plannen uit tot werktekening of uitvoeringsontwerp.

Het vervaardigen van 3D-terreinmodellen en het omzetten daarvan in ontgravingsmodellen behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van het door jou geleverde tekenwerk. Tevens los je gesignaleerde problemen op en bespreek je deze met de betreffende projectleider / adviseur.

Dit Zeeuwse familiebedrijf is specialist op het gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Wij bieden een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband bij dit bedrijf in de omgeving van Vlissingen.

Functie eisen

 • Een MBO-opleiding, richting milieu- of infratechniek (of vergelijkbaar);
 • Ervaring met Autocad, bij voorkeur Autocad-Civil3D;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Aantoonbare werkervaring.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier