Medewerker Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) 
Viecuri
Venlo, Netherlands
1 dag geleden

Dit wordt je nieuwe baan

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van de medische hulpmiddelen die opnieuw te gebruiken zijn.

Op toerbeurt ben je ook verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de flexibele scopen en het voorraadbeheer op de afdeling.

Wij zijn op zoek naar een collega met een positieve instelling, een flexibele teamspeler die accuraat en hygiënisch werkt volgens protocol.

De werkzaamheden worden volgens rooster verricht, waarbij er sprake is van dag-, en avonddiensten van maandag tot en met vrijdag en bereikbare diensten in het weekend en op feestdagen.

Welkom in het team

VieCuri beschikt over een OK-centrum dat in Venlo bestaat uit 7 en in Venray uit 2 operatiekamers. Met uitzondering van cardio chirurgie en grote neuro-chirurgie zijn alle specialismen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn

er zelfstandige behandelkamers op poliklinieken, een verkoeverkamer, een sterilisatieafdeling, een pijnpoli en een preoperatief bureau.

In totaal werken er circa 200 medewerkers binnen onze OK-organisatie.

Binnen onze vernieuwde Centrale Sterilisatie afdeling (CSA) wordt al het instrumentarium dat hergebruikt kan worden, verwerkt en gesteriliseerd.

Een team van 24 medewerkers zorgen ervoor dat dit op de juiste wijze gebeurt.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een diploma sterilisatie-assistent (LOI) of mbo-diploma Medewerker steriele medische hulpmiddelen. Dit is een harde eis, indien je niet over dit diploma beschikt heeft het geen zin om te solliciteren.

Verder

 • Ben je betrokken en kun je goed in teamverband werken.
 • Ben je secuur, stressbestendig en beschik je over een groot gevoel van verantwoordelijkheid.
 • Kun je goed overweg met digitale gegevensverwerking in diverse computersystemen.
 • Beschik je over een goed werkinzicht en gevoel voor hygiëne.
 • Ben je bereid om werkzaam te zijn in een wisselend dienstrooster.
 • We hebben je veel te bieden

  VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

 • In eerste instantie bieden wij een fulltime dienstverband voor de duur van een jaar, met in geval van wederzijdse instemming, mogelijkheid tot verlenging.
 • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 35 tot een maximum van € 2.798,- bruto per maand (op basis van 36 uur per week excl. eventuele ORT).
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en / of verzekeringen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier