Verzorgende IG somatiek kort verblijf
Beweging 3.0
Amersfoort, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen

In Verpleeghuis de Lichtenberg bevindt zich afdeling Kortegracht waar naast enkele vaste bewoners met chronische somatische problematiek, bedden zijn voor kortdurend verblijf.

Als Verzorgende IG voer jij de werkzaamheden uit en je komt daarbij de volgende doelgroepen tegen :

 • De Wlz- zorg : dit zijn bewoners die gebaat zijn bij een permanente zorgomgeving;
 • ELV- hoog complex : bij deze cliënten is het bieden van zorg in de thuissituatie niet verantwoord / veilig. Je bekijkt samen met het team of de situatie op locatie beter wordt.

  Kan een cliënt naar huis of is hij / zij gebaat bij een permanente zorgomgeving? Samen met het team kom je tot een advies.

 • Het uitgangspunt is dat cliënten opgenomen op een ELV- bed maximaal 6 weken op onze afdeling verblijven;
 • Triage : bij deze cliënten is er een plotselinge ommekeer geweest in de thuissituatie waardoor deze niet meer veilig is.

  Cliënten opgenomen op een triage bed hebben geen (duidelijke) diagnose en geen zorgindicatie. Ook hier werk je nauw samen met het team om binnen 10 dagen met een passend advies te komen.

  Waar ga je dit doen?

  Je gaat aan de slag op Verpleeghuis de Lichtenberg. In het groenste stuk van Amersfoort staat onze zorg locatie te midden van een parkachtige omgeving.

  Onze bewoners kijken uit op de bomen van het bos en de binnentuinen, je hoort de vogels fluiten en kunt erop uit via de begaanbare wandelpaden rondom deze unieke plek.

  De sfeer binnen is eveneens ontspannen, huiselijk en warm. Door de grote ramen ogen de vertrekken ruim en licht. Het welbevinden van onze bewoners en cliënten staat centraal! Kom jij jouw expertise met ons delen en verwelkomen wij jou binnenkort op onze fijne locatie?

  Voor meer informatie over onze locatie ga je naar : Locatie de Lichtenberg

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier