Cliëntbegeleider cluster Ernstig Meervoudig Beperkt- Senioren
Pergamijn
Echt, Nederland
18 uur geleden

Functieomschrijving

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking : thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg.

Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt.

Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

 • De kernwaarden van Pergamijn zijn : samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt;
 • groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

  Pergamijn is voor haar cluster EMB-Senioren locatie Hofakker te Echt, per direct op zoek naar een

  Jouw werkomgeving

  De locatie Hofakker is gelegen in het centrum van Echt en behoort tot het cluster Senioren-EMB.

  Binnen het complex wonen 16 cliënten, variërend in leeftijd van 50 tot 85 jaar, die zorg, begeleiding en ondersteuning nodig hebben met betrekking tot de zelfzorg, dag invulling en in het behouden en uitbreiden van hun sociale netwerk.

  Een aantal cliënten maakt gebruik van een rolstoel en de daarbij behorende transferprotocollen. Tevens wordt er van je verwacht dat je verpleegtechnische handelingen gaat verrichten.

  Een aantal methodieken die veelvuldig zullen worden toegepast zijn : methode Urlings, warme zorg, fenomenologische benadering, positieve bevestiging en PDL.

  Een collega aan het woord :

  Voor onze cliënten is sfeer heel belangrijk. De bewoners zijn allemaal heel erg verschillend en het is een uitdaging om ze goed te leren kennen, maar de blikken in hun ogen spreken boekdelen.

  Het geeft mij een super gevoel als ik in de ochtend bij een bewoner de slaapkamer in kom lopen en de ogen beginnen te twinkelen.

  Daar doe ik het voor! Jamie van Mölken, cluster EMB-Senioren.

  Jouw Baan

  Wij zoeken een betrokken en enthousiaste cliënt begeleider. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad.

  De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven.

  Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega’s zoals een teamleider, senior cliëntbegeleider en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners.

  Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

  Het werk is dynamisch. Je kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden.

  Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en neem je deel in het multidisciplinair overleg.

  Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

  Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.

  Wat bieden we?

  Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

  Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

  Verder bieden wij :

 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 / 40 afhankelijk van je opleiding;
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier