Medewerker Debiteurenadministratie
Chubb Fire & Security Group
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Een accurate administratie is een van de belangrijkste afdelingen binnen

een succesvol bedrijf. Voor ons team Accounts Receivable op ons hoofdkantoor

van Chubb Fire & Security in Utrecht zoeken wij de accurate administratieve

superheld(in) die ons team komt versterken!

Dit ga je doen

Als onderdeel van een klein team maak jij deel uit van de afdeling Debiteuren. In deze baan heb je veel administratieve taken.

Je vindt het leuk om betalingsachterstanden op te lossen, zowel via mail als telefonisch. Je bent administratief goed onderlegd en hebt ook echt een intrinsieke drive om alles goed en accuraat af te handelen en vast te leggen.

Je spreekt met de accountmanagers van jouw klantportefeuille, zowel binnen Chubb als van de externe klant, omtrent geblokkeerde facturen en zorgt dat je deze informatie omzet in antwoorden en oplossingen.

Je haalt je energie uit een correcte administratie en klimt vanzelfsprekend in de telefoon om de informatie te halen om dit mogelijk te maken.

Ook vind je het uit ervaring leuk om kredietwaardigheid van potentiële nieuwe opdrachtgevers te checken. Dit doe je zelfstandig, waarna je jouw advies geeft aan de betreffende leidinggevende.

Dit ben jij

Natuurlijk ben je accuraat en sta je stevig in je schoenen! Je denkt logisch na en bent altijd bereid om te helpen de administratie op orde te krijgen en te houden.

Dit spreekt voor zich! Je bent communicatief sterk en schroomt niet de discussie te voeren over onbetaalde facturen. Je vindt het leuk om punten te signaleren in het proces waarvan jij denkt dat er verbetermogelijkheden zijn en deze spreek je ook uit naar je team en je leidinggevende. Verder vragen wij :

 • Een afgeronde mbo4 opleiding;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Creatief denkvermogen om betalingsachterstanden op te lossen;
 • De kunde om onder druk te presteren;
 • Goede Excel kennis.
 • Over de organisatie

  Chubb Fire & Security is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige dienstverlener op het gebied van brandbestrijdings-, beveiligingsoplossingen en alarmcentralediensten.

  Onze missie is om excellente service te bieden aan onze klanten. Dit doen we door onze klanten nu en in de toekomst te beschermen tegen onveilige situaties zoals brand, inbraak en overval.

  Deze functie valt onder Business Support van de afdeling Finance. Je rapporteert aan de Credit Manager.

  Dit krijg je

  De bedrijfscultuur van Chubb Fire & Security is te omschrijven als energiek, gericht op resultaat en professioneel. Binnen Chubb is er veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden.

  Je werkt in principe vanuit kantoor Utrecht, wat goed bereikbaar is met de auto. In deze functie is het ook mogelijk om (deels) vanuit huis te werken.

  Verder krijg je uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden :

 • Een goed basissalaris op basis van fulltime dienstverband;
 • Een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om dit na een jaar om te zetten in een vast dienstverband;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden met 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, tegemoetkoming in de reiskosten;
 • Een mooie afwisselende en uitdagende functie;
 • Ruimte voor eigen initiatieven;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een leuk team met humor en een goede werk ethiek.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier