Traineeship Bouwkunde - renovatie en transformatie
Dura Vermeer
Rotterdam
6 dagen geleden

Maak als trainee kennis met renovatie en transformatie van woningbouw en utiliteitsbouwprojecten! Onze traineeships zijn de snelste weg naar een topfunctie binnen Dura Vermeer.

Dura Vermeer Bouw Heyma in Rotterdam biedt jou de kans aan om je in een periode van twee jaar breed te oriënteren op de verschillende functies alvorens je de keuze maakt waarin jij je wilt specialiseren.

In deze twee jaar leer je ons bedrijf in de volle breedte kennen doordat je de kans krijgt om mee te werken, denken én ontwikkelen aan innoverende opdrachten in Zuid-Holland!

Dit wordt jouw baan

Ben jij bijna of net klaar met je hbo of wo studie Bouwkunde? Ben jij ambitieus en wil jij je opgedane kennis kwijt in een leuke functie gericht op onderhoud, renovatie en transformatie, maar ben jij nog oriënterend naar de juiste werkplek?

Als trainee doorloop je een leerzaam en uitdagend traineeprogramma dat 2 jaar duurt. Gedurende een periode van twee jaar vervul je verschillende functies bij Dura Vermeer Bouw Heyma in Rotterdam en je gaat zowel binnen de kantoororganisatie als op de bouwplaats aan de slag.

Functies die je kan gaan uitoefenen in het traineeship zijn o.a. : uitvoerder, werkvoorbereider, calculator, projectmanager (klant en markt) en tendermanager.

Als trainee ligt de focus op jouw persoonlijke leerproces. Heb je de wens om je breed te oriënteren binnen Dura Vermeer?

Dan gaan we dat regelen. Samen met jouw coaches en senior collega’s werk je aan jouw toekomst. Je leert ontzettend veel binnen een beperkte tijd.

Naast dat jij operationele ervaring op gaat doen, neem je ook een organisatievraagstuk in behandeling samen met andere trainees.

Zo leer je ook om een bepaald onderwerp op tactisch en strategisch niveau te bekijken. Natuurlijk wil jij bij de vernieuwers binnen de bouw horen.

Dat vraagt om die ene extra stap tijdens het uitvoeren van een project. Die stap maak je graag, want jij hecht veel waarde aan het duurzamer, digitaler en innovatiever bouwen.

Net als wij! Je bent van toegevoegde waarde binnen ons team. Je durft een kritische houding aan te nemen en initiatief te pakken om resultaten te behalen.

Klaar om te groeien binnen de bouw en vastgoed?

Het traineeship start 1 september 2021.

Welkom in de familie

Een huis maken of een stuk asfalt neerleggen, kunnen meerdere bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoelang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt, is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Vanuit het Dura Vermeer Bouw Heyma kantoor in Rotterdam ga je aan de slag met verschillende onderhoud-, renovatie- en transformatieprojecten in de regio Rotterdam.

Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. Dura Vermeer Bouw Heyma is een succesvol en groeiend bedrijf met een sterke samenwerkingscultuur.

In totaal bestaat ons team uit ruim 100 collega’s. We geloven in specialiseren waarbij we veel van elkaar leren. Want als je zoveel kennis in huis hebt, dan moet je het ook benutten toch?

Samen transformeren we kantoren tot woningen en maken we kinderdagverblijven van kerken. Verschillende projecten in een maatschappelijke context. En we zijn er goed in.

Dit breng jij mee

 • Een hbo of wo diploma Bouwkunde.
 • Maximaal 1 jaar werkervaring na het afronden van je studie Bouwkunde.
 • Een leergierige instelling en een flinke dosis ambitie.
 • Proactieve instelling en sterke communicatieve vaardigheden.
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Je kan deel gaan nemen aan het Jong Talenten Programma.
 • Wil jij je kennis en netwerk vergroten? Dan kun je ook lid worden van Jong Dura Vermeer.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s en winterse kerstborrels.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier