Front-end Developer
Accell Group
Amsterdam
2 dagen geleden

Doordat wij werkzaamheden gaan 'insourcen' om zo de stabiliteit en betrouwbaarheid te vergroten, zijn wij voor ons Web development team op zoek naar een enthousiaste, authentieke Front-end Developer.

Samen met het team voeg je waarde toe aan onze producten en zorg je er mede voor dat Accell zich kan blijven onderscheiden in de branche.

De werklocaties wisselen zich af tussen het werken in Heerenveen, Amsterdam en vanuit huis. Binnen de teams hangt een informele sfeer waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen.

Hierdoor kun je met jouw ideeën echt invloed hebben op de ontwikkeling van het product en de eindgebruikers voorzien van een doordachte User Interface.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start de dag met een daily stand-up via Teams waarbij DevOps wordt bijgewerkt. Je overlegt met je collega's en werkt aan de front-end van verschillende brand websites, je maakt analyses, en je ontwikkelt functionele en grafische ontwerpen voor de (mobiele) internettoepassingen.

Je kijkt mee met jouw collega's en geeft hen feedback op hun code. Ook werk je vraagstukken uit en denk je mee met de vragen die komen van de betreffende fietsmerken.

Je zit kort op de bal en herkent trends en interessante ontwikkelingen op jouw vakgebied. Gedurende twee weken werk je aan de sprint en zorg je voor deploy van jouw ontwikkelde werk.

Jouw bagagedrager

 • HBO werk,- en denkniveau of gelijkwaardige werkervaring
 • Ervaring met React en responsive design
 • Affiniteit met user experience en interaction design
 • Kennis van / ervaring met : ReactGatsbyHTML5, Javascript, JQuery, CSS
 • Het volgende is een pré en geen vereiste : AngularIonicTypeScriptKennis van SCRUM / agile werkwijzeErvaring met .NET C#Bekend met Git, Visual studio, Visual studio code
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Wij bieden jou

 • Uitdagende projecten, waarbij je zowel aan nieuwe als bestaande projecten werkt
 • Een team van professionals
 • Een professionele omgeving waarin gewerkt wordt met de laatste technologieën
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Goede opleidingsmogelijkheden
 • Accell streeft naar diversiteit binnen de organisatie en nodigt vrouwen nadrukkelijk uit om te solliciteren

  Over Accell Group en Accell IT

  Accell IT is verantwoordelijk voor een breed pakket aan IT diensten aan Accell Group en haar werkmaatschappijen in binnen- en buitenland.

  Wij geloven dat fietsen de wereld vooruit brengt. We ontwerpen eenvoudige en slimme oplossingen om een fantastische fietservaring te creëren voor iedereen die onze fietsen gebruikt.

  Accell Group maakt fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Wij zijn de Europese marktleider in e-bikes en de op een na grootste in fietsonderdelen en -accessoires.

  Met tal van toonaangevende Europese fietsmerken onder één dak. Deze merken werden gebouwd door pioniers voor wie het beste niet goed genoeg was.

  Tot op de dag van vandaag belichamen we de ondernemersgeest van die familiebedrijven. We blijven onszelf inspannen om hoogwaardige, hoogwaardige, geavanceerde producten te creëren, aangedreven door de voortdurende uitwisseling van knowhow en vakmanschap.

  Bekende fietsmerken in onze portefeuille zijn onder meer Haibike, Winora, Ghost, Batavus, Koga, Lapierre, Raleigh, Sparta, Babboe en Carqon.

  XLC is ons merk voor fietsonderdelen en accessoires. Accell Group heeft ca. 3.400 medewerkers in 18 landen. Onze fietsen en aanverwante producten worden verkocht aan dealers en consumenten in meer dan 80 landen.

  In 2019 hebben we ca. 943 duizend fietsen verkocht en een omzet gerealiseerd van meer dan € 1,1 miljard. Aandelen Accell Group worden verhandeld op de officiële markt van Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in de Amsterdam Smallcap-index (AScX).

  Accell Group heeft productievestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Turkije en China. De producten van Accell Group vinden hun weg naar meer dan zeventig landen.

  Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Heerenveen.

  Interesse?

  Ben je enthousiast en wil je je bijdrage leveren aan ons web team? Solliciteer dan direct.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier