Bakkerijmedewerker
Olympia
DEVENTER, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Continental Bakeries is een Europese bakkerijgroep gespecialiseerd in de productie van koekjes, broodvervangers en toast.

Zij richten zich op private label producten en op een aantal prachtige eigen merken, zoals Haust, Gille, Grabower, Bussink, Brinky en Continental Bakeries.

Continental Bakeries heeft vijftien Production Centers of Excellence’ in West-Europa, met in totaal 2.500 medewerkers. Al hun productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens de IFS en BRC standaarden.

Zij exporteren hun producten wereldwijd, met West-Europa als belangrijkste afzetgebied. Een aantal waarden hebben zij hoog in het vaandel staan.

Zo kunnen de klanten erop rekenen dat zij de beste kwaliteit leveren met een zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid. Zij doen wat we beloven, afspraak is afspraak.

Bovendien zijn ze een innovatieve partner : ze reageren niet alleen snel op vragen uit de markt, maar volgen ook nauwgezet de regionale, nationale en Europese consumententrends en spelen hierop in.

Tenslotte hechten ze veel waarde aan duurzaamheid. Zij minimaliseren hun impact op het milieu, zetten zich in voor het welzijn van mens en dier en verbeteren de voedingswaarde van hun producten.

Functieomschrijving

Loop jij warm voor een baan met een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Vind jij het leuk om je werk zo te organiseren dat de productie op rolletjes loopt?

Kom jij uit een bakkerij of productieomgeving en ben je toe aan echt iets nieuws?

Lees dan snel verder!

Voor onze klant Continental Bakeries in Deventer, producent van onder meer de Deventer Koek en ontbijtkoeken voor diverse supermarkten, zijn wij op zoek naar een fulltime Bakkerijmedewerker m / v.

Je werkt in 3 ploegendienst. De werktijden hiervan zijn : Ochtend : 07.00-15.00 uur.

Middag : 15.00-23.00 uur. Nacht : 23.00-07.00 uur. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega’s in een informele werksfeer.

Wat zijn de werkzaamheden :

Zoals de functietitel al aangeeft, word je bakkerijmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het begin van het productieproces van het bakken van Ontbijtkoek.

De productie in de bakkerij bestaat eigenlijk uit 2 componenten : de voorbereiding en bakken van ontbijtkoek

Voorbereiding : aanvoeren en koppelen van juiste grondstoffen, ombouwen, afstellen van de machine.

Produceren : aanvoeren van grondstoffen c.q. halffabricaten, afwegen, doseren, schoonmaken van je werkomgeving.

Uitvoeren van voorgeschreven metingen en controles.

Bewaken en bijsturen van de (batch)productie.

Leeg draaien en schoonmaken van de machine bij wisseling van receptuur

Uiteraard ben je alert op storingen, signaleren van fouten, gebreken of ongewoon functioneren van de machine. Je verhelpt kleine storingen of stagnaties, je waarschuwt tijdig de Teamleider bij storingen.

Zoals je kunt lezen, komt er heel veel bij kijken om een mooi en goed eindproduct te bakken!

Kom je uit de buurt van Deventer, Zutphen, Apeldoorn, Nijverdal, Rijssen en beschik je over eigen vervoer om naar deze locatie in Deventer te komen? Solliciteer dan snel!

Functie-eisen

Waar dien je aan te voldoen?

Wij zoeken een gemotiveerd persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je wilt graag werken in een productieomgeving in 3 ploegendienst.

Indien je over een werkachtergrond in een bakkerij beschikt, dan heb je een streepje voor! De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift, dit in verband met de recepturen.

De salariëring is uiteraard geheel in lijn met een 3 ploegendienst en conform CAO Zoetwaren, je krijgt reiskostenvergoeding, ook al woon je om de hoek!

Dus werk je graag met je handen en steek je ze ook nog eens graag uit de mouwen, aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij komen graag met je in gesprek.

Arbeidsvoorwaarden

De salariëring is uiteraard geheel in lijn met een 3 ploegendienst en conform CAO Zoetwaren, je krijgt reiskostenvergoeding, ook al woon je om de hoek! En kans op vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier