Grondwerker
Abiant
Surhuisterveen, NL
23 uur geleden

Over de functie

Ben jij geen type om elke dag binnen te werken maar werk jij liever buiten en daarbij elke dag of week op een andere plek?

Dan is de functie als grondwerker jou op het lijf geschreven!

Als grondwerker heb je een afwisselende functie. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist en verricht handmatige graaf- en grondwerkzaamheden.

Denk hierbij aan straatwerk, het aanleggen van rioleringen en / of het leggen van kabels en leidingen. Jij bent de ogen en oren’ van de kraanmachinist en zorgt er voor dat het graven en dichten van sleuven moeiteloos verloopt.

Als grondwerker werk je dus veel in teamverband, daarom is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met collega’s.

Functie-eisen

 • Fulltime beschikbaar
 • Je kunt fysiek zwaar werk verrichten
 • Over het bedrijf

  Je gaat aan het werk met collega's die gekwalificeerd zijn voor hun werk. Een ploeg waarin veel ervaring aanwezig is. Bij onze opdrachtgever hebben ze een mooi machinepark dat voorzien is van de nieuwste technieken.

  Het werkgebied is voornamelijk in Friesland, Groningen en Drenthe.

  Wat wij bieden

  Het bruto uurloon voor de functie grondwerker ligt tussen de € 11,- en € 16,- dit is afhankelijk hoeveel ervaring je hebt .

  Als grondwerker is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA certificaat. Indien je deze niet hebt dan kun je dit certificaat via Abiant behalen.

  Bij goed functioneren ligt er een contract voor onbepaalde tijd voor je klaar. Verder zullen wij je voorzien van werkschoenen en werkkleding.

  Ben jij de vakman in de GWW die wij zoeken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier