Weekendhulp
Welkoop
Middelbeers, NL
1 dag geleden

Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier.

Een breed assortiment, deskundig advies en service die n t een stapje verder gaat. Ons assortiment sluit naadloos aan bij alles wat klanten nodig hebben voor tuin en dier.

Wij hebben een uniek assortiment en samen met ons deskundige advies vormt dit de basis van onze formule. Voor onze winkel zijn wij zijn voor de koopavond en de zaterdag op zoek naar een weekendhulp.

Wat ga je doen?

Je ontvangt de klanten, zoekt naar verkoopkansen in de winkel en zorgt voor daadwerkelijke verkoop. Klanten geef je advies en informatie over producten.

Je verleent service aan klanten volgens de richtlijnen van Welkoop. En natuurlijk houd je samen met je collega’s de winkel schoon en opgeruimd.

Je bent trouwens ook nog eens inzetbaar achter de kassa. Kortom : héél veel afwisseling en uitdaging!

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met de artikelen die wij verkopen en je bent bereid om je kennis over het assortiment nog verder te ontwikkelen.

Daarnaast kun je goed samen werken in een team en beschik je over een commerciële instelling en ben je resultaatgericht.

Ons aanbod

In al onze winkels wordt gewerkt in kleine teams, daardoor is de sfeer informeel én professioneel tegelijk. Wij bieden je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles is geregeld in onze eigen CAO Welkoop.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer direct!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier