Begeleider MBO niveau 3
Zorgwerk Eindhoven
Brabant-Zuidoost, NL
3 dagen geleden

Je wilt werken in loondienst of als zzp'er. Je zoekt vrijheid en flexibiliteit in je werk. Je wilt zélf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt, met ondersteuning van een organisatie die bereikbaar is en alles goed regeld.

Het is van enorm belang dat je zelfverzekerd bent, open bent naar je collega's en oprechte aandacht toont voor de mensen die je verzorgt.

Want mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van een goede zorgverlening. Met jouw kennis, vaardigheden en glimlach kun je een wereld van verschil maken voor een ieder die jouw hulp nodig heeft.

Wanneer je in de GGZ, ziekenhuiszorg, GZ, of een verpleeg- of verzorgingshuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met collega’s.

Kies je daarnaast bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door je eigen regio.

Als Begeleider MBO niveau 3 kan je o.a. aan het werk bij organisaties in Deurne op het terrein van Gehandicaptenzorg, met afdelingen / teams specifiek gericht op ouderen.

Naast je reguliere Begeleider MBO niveau 3-werkzaamheden houd je de mensen die je verzorgt nauwlettend in de gaten en signaleer je veranderingen en problemen.

Je rapporteert en overlegt met andere hulpverleners.Werken bij Zorgwerk in loondienst als Begeleider MBO niveau 3 of als zzp'er past bij jou als je de vereiste diplom's en / of ervaring hebt in deze functie, zelfstandig bent en beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Je hebt een erkend diploma om als Begeleider MBO niveau 3 aan de slag te gaan. Je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en ouderen.

Je bent bereid om een VOG aan te vragen (voor medewerkers vergoeden wij de kosten). Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent zeer betrouwbaar, opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.

Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag., Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je uiteraard jouw eigen uurtarief. Afwisseling : werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Of niet werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

Gratis scholing voor medewerkers : neem vanaf je eerste werkdag deel aan praktijkgerichte trainingen. Innovatieve organisatie : je regelt alles met de app die wél werkt (4.

5 sterren in de app stores). Ontdek het zelf!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier