Senior Kwaliteits (KAM/ QHSE ) Manager Duurzaamheid Installatietechniek
Florere
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Functie

Voor onze gewaardeerde opdrachtgever Guidion, een hippe en dynamische organisatie gespecialiseerd in technische dienstverlening op het gebied van energie en telecom, zoekt Florere een Senior Kwaliteits (KAM / QHSE ) Manager Duurzaamheid Installatietechniek.

Jij bent een energieke, assertieve en besluitvaardige Senior Kwaliteits (KAM / QHSE ) Manager Duurzaamheid Installatietechniek.

Misschien zelfs ietwat onconventioneel en je bent in staat jouw rationeel denkvermogen boven je emoties te stellen. Je voelt je thuis in een jong dynamisch team.

Als jij je manifesteert als een ware senior in het beheersen van de kwaliteit & veiligheidsprocessen tijdens de uitvoering van projecten binnen de zonne-energie (PV) en warmte-koude oplossingen (CV installaties) Dan komen wij heel graag met jou in contact!

In de autonome rol van Senior Kwaliteits (KAM / QHSE ) Manager Duurzaamheid Installatietechniek ben je verantwoordelijk voor de waarborging van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van het werk dat de installatie- en onderhoudsmonteurs uitvoeren bij klanten van grote partners in de energiesector.

De energietransitie zorgt voor een aanzienlijke stijging van het werkaanbod, dat vraagt om een goede HSQE strategie. De wet - en regelgeving (beleidsstukken) vereenvoudigen, vertalen naar werkzame procedures voor ieder in het werkveld, daar ligt jouw kracht! Je coördineert, beheert en bewaakt de processen op het gebied van certificering, zowel intern als extern.

Jouw radar voor stakeholder management is goed ontwikkeld, je onderhoudt intensief contact met externe partijen waaronder de installatiebedrijven waar Guidion mee samenwerkt.

De doelgroep is veelal woningbouw ( woningbouwcoöperaties). Bezoek op externe (bouw) locaties komt met regelmaat voor.

Een goede basis kennis van PV en CV is een pré om te kunnen sparren met je technische collega’s.

Je bent voldoende taalvaardig om naar behoren VCA protocollen te schrijven of een bezwaarbrief c.q. claim schriftelijk op te stellen.

Echter de functie van Kwaliteits (KAM / QHSE ) Manager Duurzaamheid Installatietechniek bij Guidion is GEEN traditionele beleidsmatige rol.

Het administratieve aspect neemt ongeveer max. 10% van je totale werkzaamheden in beslag. Het waarborgen en het controle aspect van de processen is een van je kerntaken.

Je maakt deel uit van de afdeling Energy business unit ( CV en energie.) In jouw rol geef je functioneel (direct) leiding en aansturing aan de expertmanagers in de buitendienst en de werkvoorbereiders intern.

Je bent onderdeel van het management van de afdeling Energy.

Als Kwaliteits (KAM / QHSE ) Manager Duurzaamheid Installatietechniek, te midden van een jonge club snelle denkers & beslissers, draag je bij aan een professioneringsslag van de organisatie.

Je bent een rots in de branding in deze Out of the box bedrijfscultuur. Je verstaat de kunst om jouw visie en beleid onafhankelijk uit te dragen en te onderbouwen in het belang van een gedegen HSQE beleid.

Gewenst functieprofiel Senior Kwaliteits (KAM / QHSE ) Manager Duurzaamheid Installatietechniek

Wat verwacht onze opdrachtgever van jou?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO Bouwkundige of Installatietechnische opleiding (E en W heeft de voorkeur) ;
 • Je hebt ruime werkervaring, bij voorkeur in de installatietechniek of in de energietechniek;
 • Je hebt kennis van en ervaring met diverse NEN certificeringen in de (installatie) bouw
 • Je bent in het bezit van VCA Vol;
 • Je bent sociaalvaardig en hebt een gezond vertrouwen in je medemens;
 • Je past goed in een mensgerichte, no-nonsense organisatie en je staat graag met beide voeten op de grond.
 • Je bent woonachtig in een straal van max. 1 uur reistijd woon / werkafstand van Amsterdam (OV geniet de voorkeur) ;
 • Competenties :

 • Analytisch en kritisch
 • Accuraat
 • Sociabiliteit
 • Onafhankelijk handelend
 • Standvastig
 • Stressbestendig
 • Bedrijfsprofiel

  Guidion is gespecialiseerd in technische dienstverlening op het gebied van energie en telecom. Zoals het installeren van internet, cv-ketels en zonnepanelen.

  Met 200 collega’s en een netwerk van ongeveer 1300 technische ondernemers verrichten zij jaarlijks meer dan 800.000 installaties en onderhoud bij klanten van hun nationale en internationale partners.

  In 2005 opgericht en uitgegroeid tot een eigentijdse krachtig, klantgerichte organisatie waar ondernemerschap, groei en zelfontplooiing een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur zijn.

  Naast de prioriteit om te streven naar duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid, gelooft Guidion dat geluk en werkplezier van collega’s een belangrijke bijdrage levert aan het behalen van successen in brede zin van betekenis.

  De kernwaarden van Guidion zijn; Let's grow, Can do is you, Happy to help en Share the fun

  Ambitie : Succes and Hapiness at scale.

  Arbeidsvoorwaarden Senior Kwaliteits (KAM / QHSE ) Manager Duurzaamheid Installatietechniek

  Wat biedt Guidion jou?

  Je komt te werken in een hele dynamische omgeving door het snel groeiende Energy-team op kantoor en de technische ontwikkelingen in de energiesector.

  Deze organisatie is constant bezig met groeien en innoveren, geen dag is hetzelfde!

  Je werkt samen met installatiebedrijven en het team op kantoor waarbij onderlinge betrokkenheid erg belangrijk is.

  Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair.

  Guidion stimuleert jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en je hebt dan ook jaarlijks een opleidingsbudget tot je beschikking.

  Er worden regelmatig events en kennissessies georganiseerd. Bij Guidion heerst een informele sfeer, waarbij natuurlijk ook ruimte is voor de nodige ontspanning.

  De vrijdagmiddag borrel, de bootcamps, het hockey- en voetbal team zijn een begrip! En het dakterras met uitzicht over de binnenstad van Amsterdam, een volledig verzorgde lunch, de wekelijkse (thema)borrels en natuurlijk hét Zomer- en Winterfeest.

  Word jij enthousiast van deze mooie uitdaging of ken je iemand in jouw netwerk? Neem dan gerust contact op met Heleen Kooy, Sr.

  Consultant / Businesspartner bij Florere, telefoonnummer 06 57 146 260 of mail je CV met een begeleidend schrijven / inhoudelijke motivatie naar heleen.kooy florere.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier