Sales Medewerker (16 t/m 40 uur)
Werk Talent
Breda
16 uur geleden

Functie omschrijving

Voor dit bedrijf zoeken wij medewerkers die graag fulltime of parttime aan de slag willen. Je kan zelf je werktijden bepalen dus het is gemakkelijk te combineren met je opleiding of andere activiteiten!

Je kan bij deze organisatie op verschillende afdelingen aan de slag als telefonisch verkoper / klantcontact medewerker. Zo werken zij onder andere voor de bekende merken KPN en Groupon.

Per afdeling zullen de taken verschillen. Hou jij ervan om bestaande klanten te benaderen en ze blij te maken met een aanvullend product wat je ze kan aanbieden?

Of wil jij liever gebeld worden en weet jij met jouw enthousiasme en overtuigingskracht de klanten te behouden. Het kan allemaal! Zo zal het bij de ene afdeling outbound bellen zijn waar het bij de andere inbound is.

In dit bedrijf is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling, onder andere door goede training en begeleiding.

Voordat jij aan de slag gaat wordt je dan ook goed ingewerkt zodat je helemaal voorbereid bent voor de job.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier