Salesengineer Klimaattechniek Samsung - Eindhoven
buildingjobs
Hoofdstraat 23 5121 JA RIJEN,NL
5 dagen geleden

Vacature Accountmanager Klimaattechniek Ambrava b.v. Samsung voor regio Zuid / Oost-Nederland . In deze rol ben jij de technisch vertegenwoordiger voor exclusief Samsung leverancier : Ambrava in Apeldoorn.

Je bent een gesprekspartner op zakelijke en technisch niveau. Jij levert namelijk producten van A-kwaliteit en daar sta je voor!

Je geeft advies en verkoopt klimaattechnische producten voor de utiliteit. Je neemt daarbij een bestaand netwerk over onder de (koeltechnisch) installateurs.

Ook introduceer je de Warmtepompen van Samsung en breidt daarom het netwerk uit met projectontwikkelaars, VVE's en woningbouwverenigingen.

Deze klanten komen niet naar jou op kantoor, dus je bent veel onderweg en werkt vooral zelfstandig. Je wordt ondersteund door de binnendienst en een goed uitgeruste marketingafdeling.

Wat doe je nog meer :

 • Je bent een relatiebeheerder voor de utiliteitsmarkt;
 • Je voert zelfstandig marktontwikkeling uit binnen de woningbouw;
 • Je maakt een voorontwerp en voorcalculatie van het beoogde resultaat;
 • Je onderhandelt over de leveringscondities en verzorgt samen met de commerciële binnendienst het offertetraject.
 • Eens per week heb je een salesmeeting met de collega's in Apeldoorn;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier