Bouwkundig Kostendeskundige / Planvoorbereider
Edison Projectmanagement B.V.
Kampen, NL
5 dagen geleden

Nieuw

Functieomschrijving Bouwkundig Kostendeskundige / Planvoorbereider

Als Kostendeskundige / Planvoorbereiding zorg jij voor de fundering van alle nieuwbouw- en renovatietrajecten, het is dan ook van belang dat jouw collega's op jou kunnen bouwen.

Tussen alle afspraken, ontwerpen en regels houd jij het overzicht op kostprijzen, begrotingen en planning. Daarbij maak jij duurzame afwegingen als het gaat om materiaalgebruik en energiezuinigheid.

Als Kostendeskundige / Planvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het calculatie- en productie gereedmaken van bouwplanning en voor de technische uitwerking daarvan.

Om dit voor mekaar te krijgen verstuur je offerteaanvragen, beoordeel je de prijzen en maak je offertevergelijkingen. Ook verzamel en beoordeel je informatie voor het technisch ontwerp en controleer je de onderlinge samenhang van de projectgegevens.

Hierbij vertrouw je op jouw kennis van bouwmethodieken, technische knooppunten, innovatieve technieken en efficiencyverhoging.

Als jij risico's ziet, maak je deze bespreekbaar binnen het projectteam.

Kortom : Een dynamische functie, waarin techniek, cijfers en mensen samenkomen om zo tot succesvolle projecten te komen.

Functie eisen Bouwkundig Kostendeskundige / Planvoorbereider

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van Bouwkunde;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Planvoorbereider of als Kostendeskundige;
 • Je werkt gemakkelijk zelfstandig, maar wel binnen een team van collega's.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  Met een passie voor goede en duurzame kwaliteit en het oplossingsgericht meedenken met opdrachtgevers.

  Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bouw, projectontwikkeling en milieutechniek. De bedrijfsfilosofie is opdrachtgevers een meerwaarde bieden door eigen inbreng van het bedrijf in projecten en door een transparante en duurzame relatie op te bouwen met haar opdrachtgevers.

  Onze opdrachtgever staat bekend om haar grote inzet, kennis, ervaring en de passie voor het werk van haar medewerkers, naast de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar producten en diensten.

  Deze opdrachtgever weet zich te onderscheiden door de verschillende disciplines te combineren, waardoor er maximale synergie ontstaat tussen de sectoren en kennisgebieden.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je komt te werken in een functie met korte lijnen en veel vrijheid over de invulling van je functie;
 • Er is een actieve personeelsvereniging, die leuke activiteiten organiseert.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier