Back-end (Web)Developer/Full-stack (Web)Developer - Roosendaal - Medior/Senior
Emeni V.O.F.
Roosendaal, NL
4 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Als webdeveloper ben je het aanspreekpunt voor klanten met vragen over hun website / webshop / intranet, deze vragen kunnen aanpassingen, vernieuwingen en storingen bevatten.

Samen met de klant ga je dan het traject in waarbij de wensen en mogelijkheden besproken worden, evenals kosten en planning.

Je bent daarmee samen met je collega's verantwoordelijk voor het hele traject, van de intake tot en met het opleveren van het geheel.

Binnen de afdeling werk je samen met je collega's aan diverse projecten waarin jouw kracht naar voren komt. Samen ben je verantwoordelijk voor de communicatie, planning en uitvoering.

De werkzaamheden lopen uiteen, de ene keer een standaard website, de andere keer een webshop met automatische koppelingen en betaalmogelijkheden.

Diverse lopende projecten worden constant doorontwikkeld, hierin lees je jezelf in en probeer je steeds meer je steentje bij te dragen.

Onze websites / webshops worden ontwikkeld met diverse pakketten, Wordpress / Magento zal je regelmatig tegenkomen. Tevens een eigen ontwikkeld CMS waarin de doorontwikkeling en beveiliging steeds bijgewerkt wordt, ook hierin dien jij je steentje in bij te dragen.

Functie-eisen :

 • MBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met : HTML4 / 5, CSS2 / 3 / 4, PHP4 / 5 / 7, Javascript / ECMAScript(5 / 6), MySQL 5+, MariaDB
 • 5+, PHPMyAdmin, GIT, WordPress

 • Communicatief vaardig
 • Planmatig werken
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Kennis van onderstaande technieken is een pré :

 • Magento, jQuery 1 / 3, Bootstrap3 / 4, Phonegap, ElectronJS, VSCode, MySQL Workbench, DirectAdmin, NodeJS, SCRUMM.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Emeni is al ruim 20 jaar actief als allround automatiseringspartner, naast websites, webshops, intranet en app's voeren wij ook het systeembeheer van vele lokale bedrijven.

  Wij zijn een klein bedrijf waar een prettige, informele werksfeer heerst. Er wordt open gecommuniceerd, zowel intern als met klanten.

  Ons bedrijf onderscheid zich door altijd met de klanten mee te denken, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier