Brand Management stage Debic Nederland
FrieslandCampina
Amersfoort, Netherlands
6 dagen geleden

Short description

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven.

Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Job description

Werken voor een multinational in de FMCG markt, spreekt jou dat aan? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou als creatieve en initiatiefrijke student om al je marketingvaardigheden in te zetten én verder te ontwikkelen.

Je biedt vanaf dag één volwaardige ondersteuning aan het marketingbeleid van de Foodservice business unit van FrieslandCampina.

FrieslandCampina Foodservice is onderdeel van FrieslandCampina Consumer Dairy en heeft een breed pakket aan producten voor professionele verwerkers, zoals chefs en bakkers.

Debic, Polderland en Campina Professional zijn merknamen die niet meteen bekend zijn bij de meeste consumenten, maar bij de professionals des te meer! Zij maken volop gebruik van deze producten in hun restaurant of bakkerij.

Met ons focusmerk Debic leveren wij exclusief aan professionals om hun dagelijks te helpen hun creaties nog mooier, beter of gemakkelijker te maken.

Dit doen wij in heel Europa en met sterke groeiambities ook daarbuiten.

Dit is een fulltime meewerkstage gedurende een periode van minimaal 5 maanden. In deze functie maak je onderdeel uit van het Nederlandse marketing team Back of House’, waarbij jij je richt op marketing voor het horeca en bakkerij kanaal.

Met je creativiteit en ondernemende werkwijze zet jij je in om het succes te vergroten hét professionele zuivelmerk voor chef-

koks en bakkers : Debic.

De stage bestaat uit de volgende taken :

 • De verantwoordelijkheden die je krijgt zijn het zelfstandig uitvoeren van (deel)projecten voor het merk Debic. Zoals social media management, handels-
 • materiaal en culinaire content opmaken waaronder het !D magazine. Dit is een inspiratie magazine voor chef koks dat Debic twee maal per jaar uitbrengt.

 • Je assisteert onze marketeers bij salespromoties en de ontwikkeling en inzet van communicatie- en activatiecampagnes. Je probeert hen zoveel mogelijk taken uit handen te nemen.
 • In overleg bieden we je de mogelijkheid om een afstudeerproject uit te voeren (1 dag per week). We zijn bereid om je hier actief bij te begeleiden om zo veel mogelijk uit je afstudeerproject te kunnen halen.
 • Houd jij van zelfstandig zaken oppakken en ben je goed in kansen creëren en verzilveren? Dan kun je rekenen op een veelzijdige stage binnen een leuk team in een dynamische werkomgeving.

  Vereisten

 • Enthousiaste laatstejaars wo-student (marketing of commerciële afstudeerrichting) of laatstejaars hogere hotelschool / (marketing)communicatie;
 • Pro-actief, ondernemend en zelfstandig;
 • Resultaat- en oplossingsgericht;
 • Vaardig in Photoshop of InDesign is een pré.

  Affiniteit met de professionele keuken of bakkerij is een pré.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier