Polikliniekassistent, afdeling Pijnbestrijding
St. Anna Zorggroep
Anna Ziekenhuis
1 dag geleden

Jouw functie

Je bent het gezicht van de polikliniek pijnbestrijding. Je ontvangt de patiënten en beantwoordt vragen. Je zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Je komt werken in een hecht team. Binnen ons team zijn wij altijd op zoek naar manieren om onze zorg aan de patiënten te optimaliseren met vooral de focus op de kwaliteit en samenwerking.

Je taken bestaan voornamelijk uit :

 • Assisteren van de pijnspecialist bij behandelingen;
 • Het plannen, begeleiden en afhandelen van de spreekuren;
 • Beantwoorden van vragen van patiënten;
 • Onderhouden van de (patiënten-)administratie.
 • Wat breng je mee?

  Je beschikt over een middelbare vooropleiding en een specifieke beroepsopleiding (NIPA of MDGO ag / da). Je hebt (aantoonbare) affiniteit met de pijnbestrijding en het assisteren bij poliklinische behandelingen.

  Onze nieuwe collega is een sociaal persoon met geduld, tact en inlevingsvermogen. Je bent representatief, een aanpakker, secuur, flexibel inzetbaar en het werken in teamverband als zelfstandig is voor jou geen enkel probleem.

  Daarnaast denk je graag mee over nieuwe ontwikkelingen. Hiertoe behoren ook specifieke trainingen / opleidingen. Het werken met diverse automatiseringssystemen is jou bekend.

  Wat bieden we je?

  Het team is op zoek naar een betrokken en enthousiaste polikliniekassistent. Wij bieden je een uitdagende baan voor 36 uren.

  Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 1.938,- max. € 2.

  882,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

  Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten.

  Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

  Wie zijn wij?

  Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

  Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur.

  Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing.

  Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier